Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Quick One & Northern Light Auto E27 LED V-Tac
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="COM5" data-source="post: 720398" data-attributes="member: 74997"><p>[USER=41862]@Wizdom[/USER] to i ja računam da skidanje listova u ovom periodu nema nikakvog smisla jer biljci koja je proživila stres zbog kojeg je stagnirala i taman se oporavila zadati još jedan stres nema smisla. </p><p></p><p>Kao što sam već i rekao ako nađem neki list koji mi smeta, ulazi u ventilator ili se suši maknem ga ali ništa više od toga. Ako bi išao radit loli mogao bih napunit karijolu listova iz ove biljke. </p><p></p><p>Što se tiče Quick One Auto na njoj sam ciljano za vrijeme vegetacije skidao listove da joj malo oslobodim krošnju. Malo sam skinuo i za vrijeme cvitanja ali ništa posebno. Trebao bih napomenuti da sam Quick One već uzgajao pa sam znao točno kada će počet cvitat pa sam se po tome tajmirao da skinem listove, dok mi je Northern Light dosta kasno počeo cvitat i u vege nisam ništa listova skidao. Jbg moja greška znam ali eto što je tu je ... sada se moram pomirit sa sudbinom i dovršit grow ovako.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="COM5, post: 720398, member: 74997"] [USER=41862]@Wizdom[/USER] to i ja računam da skidanje listova u ovom periodu nema nikakvog smisla jer biljci koja je proživila stres zbog kojeg je stagnirala i taman se oporavila zadati još jedan stres nema smisla. Kao što sam već i rekao ako nađem neki list koji mi smeta, ulazi u ventilator ili se suši maknem ga ali ništa više od toga. Ako bi išao radit loli mogao bih napunit karijolu listova iz ove biljke. Što se tiče Quick One Auto na njoj sam ciljano za vrijeme vegetacije skidao listove da joj malo oslobodim krošnju. Malo sam skinuo i za vrijeme cvitanja ali ništa posebno. Trebao bih napomenuti da sam Quick One već uzgajao pa sam znao točno kada će počet cvitat pa sam se po tome tajmirao da skinem listove, dok mi je Northern Light dosta kasno počeo cvitat i u vege nisam ništa listova skidao. Jbg moja greška znam ali eto što je tu je ... sada se moram pomirit sa sudbinom i dovršit grow ovako. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Quick One & Northern Light Auto E27 LED V-Tac
Bottom