Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Quick One & Northern Light Auto E27 LED V-Tac
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="COM5" data-source="post: 718551" data-attributes="member: 74997"><p>Pozdrav ekipa, </p><p></p><p>Nije me bilo na forumu par dana jer eto imao sam dosta posla i problema. U zadnjih tjedan dana imam toliko posla u pripremi sezone da odbijam poslove i onda mi se još dogodi da mi krepa SSD disk na laptopu (koji je još pod garancijom) i da izgubim source od par aplikacija kojima sam trebao programirati mikrokontrolere. To me je sve unazadilo par dana pa sada još više kasnim. Zato, nažalost, nisam mogao sudjelovati ovdje na forumu ali se budem sada aktivnije uključio malo. Isto tako što se tiče Vutre imao sam problema sa temperaturom i uvjetima u kuci pa se to eto odrazilo na grow, ali idemo redom. </p><p></p><h2>Northern Light Auto</h2><p>[ATTACH]382479[/ATTACH]<strong>Dan</strong>: 92 - 13 tjedana i 1 dan </p><p>Zadnje zalijevanje: 1.8l vode + Plantella Cvijet 12 ml + Plantella Vrt 5ml</p><p></p><p>Kao što smo već zaključili Northern Light je stagnirao u razvoju zbog pada temperature po noći. Taj problem sam riješio ima par dana tako da sam stavio grijalicu u sobu ali ja ne vidim napredak. Vidi se da je biljka sretna ali ne vidim napredak punjenju cvitova. Malo sam pojačao prehranu pa ćemo vidit kako ide dalje. Sada je dnevna temperatura oko 25°C, a noćna oko 18-19°C. Pratit ćemo napredak kroz par dana pa ćemo vidit što se točno događa i javim vam sve ovdje. Osim stagnacije u bud productionu ne vidim druge probleme. </p><p></p><p>[ATTACH]382479[/ATTACH][ATTACH]382480[/ATTACH][ATTACH]382481[/ATTACH][ATTACH]382484[/ATTACH][ATTACH]382485[/ATTACH]</p><p></p><h2>Quick One Auto </h2><p>[ATTACH]382494[/ATTACH]<strong>Dan</strong>: 45 - 6 tjedana i 3 dana</p><p><strong>Zadnje zalijevanje</strong>: 1l vode + Plantella Vrt 5ml </p><p></p><p>Ova biljka se je do sada lijepo razvijala bez obzira na pad temperatura - rasla je kao lav. Isto tako i sada raste ali na mjestu gdje mi je usis zraka (koji je pasivan, ima ventilator koji je ugasen ali ima dovoljno mjesta za zrak da prirodno ulazi) se je pojavila ruzina tj. listovi su se osušili. Ovo se dogodilo negdje prvi ili drugi dan nakon što sam stavio grijalicu u sobu pa sam zatvorio taj usis zraka jer je svakako boks pri vrhu otvoren pa ulazi svježi zrak od gore. Ja smatram da se ovo dogodilo kada sam stavio grijalicu u sobu te ju je draga slučajno gurnila pa je puhala grijalica vrući zrak direktno u usis zraka. Mislim da je to razlog zašto su se osušili ti listovi pa sam zato makao grijalicu u drugi kraj sobe i izgleda da sam tako rješio problem. Iako su nastradali listovi kraj cvijeta biljka se i dalje razvija kao da joj se ništa nije dogodilo. Majke mi ova vrsta je toliko izdržljiva da bi mogla rast na betonu pokopana snijegom! </p><p></p><p>[ATTACH]382491[/ATTACH][ATTACH]382492[/ATTACH][ATTACH]382493[/ATTACH][ATTACH]382494[/ATTACH][ATTACH]382495[/ATTACH][ATTACH]382496[/ATTACH]</p><p></p><p>To je to za sada. Vidite što vam se čini da li se razvijaju cvitovi na Northern Light jer ja stvarno ne vidim napredak, ali ja je vidim skoro svaki dan pa nemogu ni sam prosudit što se događa. Trenutačno mi je temperatura po noći u sobi oko 18°C i slična tome je i u boksu pa se nadam da će se biljka nastaviti normalno razvijati kroz par dana. Neznam stvarno koliko bi joj još tjedana rasta trebalo ako se vrati na normalu pa javite ako znate. Peace out!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="COM5, post: 718551, member: 74997"] Pozdrav ekipa, Nije me bilo na forumu par dana jer eto imao sam dosta posla i problema. U zadnjih tjedan dana imam toliko posla u pripremi sezone da odbijam poslove i onda mi se još dogodi da mi krepa SSD disk na laptopu (koji je još pod garancijom) i da izgubim source od par aplikacija kojima sam trebao programirati mikrokontrolere. To me je sve unazadilo par dana pa sada još više kasnim. Zato, nažalost, nisam mogao sudjelovati ovdje na forumu ali se budem sada aktivnije uključio malo. Isto tako što se tiče Vutre imao sam problema sa temperaturom i uvjetima u kuci pa se to eto odrazilo na grow, ali idemo redom. [HEADING=1]Northern Light Auto[/HEADING] [ATTACH align="left"]382479[/ATTACH][B]Dan[/B]: 92 - 13 tjedana i 1 dan Zadnje zalijevanje: 1.8l vode + Plantella Cvijet 12 ml + Plantella Vrt 5ml Kao što smo već zaključili Northern Light je stagnirao u razvoju zbog pada temperature po noći. Taj problem sam riješio ima par dana tako da sam stavio grijalicu u sobu ali ja ne vidim napredak. Vidi se da je biljka sretna ali ne vidim napredak punjenju cvitova. Malo sam pojačao prehranu pa ćemo vidit kako ide dalje. Sada je dnevna temperatura oko 25°C, a noćna oko 18-19°C. Pratit ćemo napredak kroz par dana pa ćemo vidit što se točno događa i javim vam sve ovdje. Osim stagnacije u bud productionu ne vidim druge probleme. [ATTACH]382479[/ATTACH][ATTACH]382480[/ATTACH][ATTACH]382481[/ATTACH][ATTACH]382484[/ATTACH][ATTACH]382485[/ATTACH] [HEADING=1]Quick One Auto [/HEADING] [ATTACH align="left"]382494[/ATTACH][B]Dan[/B]: 45 - 6 tjedana i 3 dana [B]Zadnje zalijevanje[/B]: 1l vode + Plantella Vrt 5ml Ova biljka se je do sada lijepo razvijala bez obzira na pad temperatura - rasla je kao lav. Isto tako i sada raste ali na mjestu gdje mi je usis zraka (koji je pasivan, ima ventilator koji je ugasen ali ima dovoljno mjesta za zrak da prirodno ulazi) se je pojavila ruzina tj. listovi su se osušili. Ovo se dogodilo negdje prvi ili drugi dan nakon što sam stavio grijalicu u sobu pa sam zatvorio taj usis zraka jer je svakako boks pri vrhu otvoren pa ulazi svježi zrak od gore. Ja smatram da se ovo dogodilo kada sam stavio grijalicu u sobu te ju je draga slučajno gurnila pa je puhala grijalica vrući zrak direktno u usis zraka. Mislim da je to razlog zašto su se osušili ti listovi pa sam zato makao grijalicu u drugi kraj sobe i izgleda da sam tako rješio problem. Iako su nastradali listovi kraj cvijeta biljka se i dalje razvija kao da joj se ništa nije dogodilo. Majke mi ova vrsta je toliko izdržljiva da bi mogla rast na betonu pokopana snijegom! [ATTACH]382491[/ATTACH][ATTACH]382492[/ATTACH][ATTACH]382493[/ATTACH][ATTACH]382494[/ATTACH][ATTACH]382495[/ATTACH][ATTACH]382496[/ATTACH] To je to za sada. Vidite što vam se čini da li se razvijaju cvitovi na Northern Light jer ja stvarno ne vidim napredak, ali ja je vidim skoro svaki dan pa nemogu ni sam prosudit što se događa. Trenutačno mi je temperatura po noći u sobi oko 18°C i slična tome je i u boksu pa se nadam da će se biljka nastaviti normalno razvijati kroz par dana. Neznam stvarno koliko bi joj još tjedana rasta trebalo ako se vrati na normalu pa javite ako znate. Peace out! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Quick One & Northern Light Auto E27 LED V-Tac
Bottom