Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Purple lemonade+Gorilla auto+Cream mandarine xl-400w hps
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Dipsy" data-source="post: 789709" data-attributes="member: 86643"><p>Update</p><p>Skinuto sve u ponediljak, najmanja je izbacena na balkon valjda ce prizivit jos 4-5 dana dok se ne osusi trava u satoru pa je vracam natrag</p><p>Sve 3 biljkice su skinute istu vecer, jedna je odma isla na trim i u mrezu za susenje a druge dvi sam pustia 3 dana da se susi sve skupa. Nakon 3 dana i na druge dvi je odraden trim te mi je na to otislo cca 10h rada. Puka sam psihicki dok sam to radia al s obzirom da je ovo prvi trim pravi prezadovoljan sam kako sam ga napravia.</p><p>Miris je bia jako intezivan prije al sad nakon 5 dana susenja je dosta manji</p><p>Susenje se odvija na temperaturi od 20C s vlagom od 50% upaljeni svi ventilatori.</p><p>Glavni vent za ispuh mi je pocea jako suskat tj nesto unutra struze ili udara, neznam dal da ga rastavljam ili odem reklamirat s obzirom da se kupia doslovno prije 6-7 mjeseci.</p><p>Evo malo slika pa kad se osusi napravit cu jos jedan update</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dipsy, post: 789709, member: 86643"] Update Skinuto sve u ponediljak, najmanja je izbacena na balkon valjda ce prizivit jos 4-5 dana dok se ne osusi trava u satoru pa je vracam natrag Sve 3 biljkice su skinute istu vecer, jedna je odma isla na trim i u mrezu za susenje a druge dvi sam pustia 3 dana da se susi sve skupa. Nakon 3 dana i na druge dvi je odraden trim te mi je na to otislo cca 10h rada. Puka sam psihicki dok sam to radia al s obzirom da je ovo prvi trim pravi prezadovoljan sam kako sam ga napravia. Miris je bia jako intezivan prije al sad nakon 5 dana susenja je dosta manji Susenje se odvija na temperaturi od 20C s vlagom od 50% upaljeni svi ventilatori. Glavni vent za ispuh mi je pocea jako suskat tj nesto unutra struze ili udara, neznam dal da ga rastavljam ili odem reklamirat s obzirom da se kupia doslovno prije 6-7 mjeseci. Evo malo slika pa kad se osusi napravit cu jos jedan update [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Purple lemonade+Gorilla auto+Cream mandarine xl-400w hps
Bottom