Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Purple lemonade+Gorilla auto+Cream mandarine xl-400w hps
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Dipsy" data-source="post: 788933" data-attributes="member: 86643"><p>Pozdrav ekipa</p><p>Fala na savijetima, ucinia sam trenutno sta sam moga te s vanjske strane satora upalia jedan veliki ventilator i sad je temperatura max 31 C</p><p>Sad je namistena na 17/7</p><p>Trenutno me strah vlage koja tijekom rada lampe je 45-55 a kad ne radi ide do 70%</p><p>Kupia sam odvlazicac, stavia ga nije pomoglo puno, danas sam zatvoria skroz prozore i rolete i samo dobro provitria prostoriju te mi se cini da to pomaze al vidit cemo</p><p>Zalivene 06.04 s 15l vode, 60ml grow, 60ml bloom, 75 ml heaven, 15ml calmag, 40ml topmax</p><p>Osta sam bez top maxa nastavljamo dalje samo uz heaven, valjda nece bit stete.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dipsy, post: 788933, member: 86643"] Pozdrav ekipa Fala na savijetima, ucinia sam trenutno sta sam moga te s vanjske strane satora upalia jedan veliki ventilator i sad je temperatura max 31 C Sad je namistena na 17/7 Trenutno me strah vlage koja tijekom rada lampe je 45-55 a kad ne radi ide do 70% Kupia sam odvlazicac, stavia ga nije pomoglo puno, danas sam zatvoria skroz prozore i rolete i samo dobro provitria prostoriju te mi se cini da to pomaze al vidit cemo Zalivene 06.04 s 15l vode, 60ml grow, 60ml bloom, 75 ml heaven, 15ml calmag, 40ml topmax Osta sam bez top maxa nastavljamo dalje samo uz heaven, valjda nece bit stete. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Purple lemonade+Gorilla auto+Cream mandarine xl-400w hps
Bottom