Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Purple Kush, Strawz, Honey Melon Kush, 330W LED
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Masni_Burek" data-source="post: 793822" data-attributes="member: 20611"><p>Update 14. dan</p><p></p><p>Proleti već 2 tjedna ove lijepe avanture, curke se osjećaju super osim Purple Kusha koji ima neke promjene boje na listovima[ATTACH=full]513067[/ATTACH]</p><p>Ali mislim da je to od onog tsunamija od 2 litre što su dobile. Čekao sam da se zemlja sasuši dovoljno pa su dobile samo po pola litre vode, a u međuvremenu sam prskalicom pomalo vlazio zemlju samo. Prekosutra bi im opet dao pola doze roota.</p><p>Jedan Strawz I Honey Lemon Kush su duplo veći od drugog Strawza i Purple Kusha. Sad trebam savijet za Lst, kad bi bilo dobro da krenem u trening jer želim izbjeći da su mi različitih veličina?</p><p>[ATTACH=full]513068[/ATTACH][ATTACH=full]513069[/ATTACH][ATTACH=full]513070[/ATTACH]Ovih par rupica sto su na melon kushu mogu zahvalit mačketini koja se uvukla u box pa malo probala, sreća pa je zena na vrijeme vidjela dok nije veca havarija nastala[ATTACH=full]513071[/ATTACH]</p><p>Sutra mi stizu još 2 clip venta da malo i odozgor po njima pušu, novi termometar i vreća co2.</p><p>Vlaga i temperatura su do 28 dnevna i do 23 noćna, vlaga 40-55%.</p><p>Opet puno hvala svima na savjetima, ostani te mi zdravi i pametni. Do idućeg updejta, pozz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Masni_Burek, post: 793822, member: 20611"] Update 14. dan Proleti već 2 tjedna ove lijepe avanture, curke se osjećaju super osim Purple Kusha koji ima neke promjene boje na listovima[ATTACH type="full" alt="20240801_234819.jpg"]513067[/ATTACH] Ali mislim da je to od onog tsunamija od 2 litre što su dobile. Čekao sam da se zemlja sasuši dovoljno pa su dobile samo po pola litre vode, a u međuvremenu sam prskalicom pomalo vlazio zemlju samo. Prekosutra bi im opet dao pola doze roota. Jedan Strawz I Honey Lemon Kush su duplo veći od drugog Strawza i Purple Kusha. Sad trebam savijet za Lst, kad bi bilo dobro da krenem u trening jer želim izbjeći da su mi različitih veličina? [ATTACH type="full" alt="20240801_234807.jpg"]513068[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="20240801_234828.jpg"]513069[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="20240801_234852.jpg"]513070[/ATTACH]Ovih par rupica sto su na melon kushu mogu zahvalit mačketini koja se uvukla u box pa malo probala, sreća pa je zena na vrijeme vidjela dok nije veca havarija nastala[ATTACH type="full" alt="20240801_234913.jpg"]513071[/ATTACH] Sutra mi stizu još 2 clip venta da malo i odozgor po njima pušu, novi termometar i vreća co2. Vlaga i temperatura su do 28 dnevna i do 23 noćna, vlaga 40-55%. Opet puno hvala svima na savjetima, ostani te mi zdravi i pametni. Do idućeg updejta, pozz. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Purple Kush, Strawz, Honey Melon Kush, 330W LED
Bottom