Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Vjerovatno zakasnjela reakcija sa hermijem purpla je prouzrokovala ovo ali čak postoji mogućnost da je sve krenulo od jajana Žao mi je što je ispalo tako Mogu li recimo te cigle namočene u vodi pomoći podić vlagu u boxu?
Ulazimo u 9. tjedan cvjetanja i vjerovatno ce danas, sutra pod noz. Probao sam oba Shamana i zadovoljan sam, mogle bi slobodno bit jos koji dan al nemam strpljenja vise s ovim growom...
Krepo mi phone, fotko s nekim starim foticem pa slike i nisu bas nesto...
Shaman- jedno 3,4 vrhica su mu pozutila, izgledaju onak ko da su uvenili
Jucer je pala berba
S obzirom kakav je bio grow sad na kraju mogu reci da sam zadovoljan, imam vec nekoliko growova iza sebe al iz ovog sam najvise naucio
Prvi put mi je sad bilo da sam imao hermica i jajana i lekcija je naucena. Odmah vadit iz boxa, ne danas cu, ne sutra cu, nego isti tren!!
Nemam vise nista pametno za napisat, ne osjete se jako, purple je popurplio i jako lijepo izgleda.
Ekipa do nekog drugog dnevnika, stay high
Sljedece u planu mi je ulje od cbd critical massa, a ima se i od dinafema blue widow i purple afghan kush, e sad vidjet cemo jos, znas da su to teske odluke
Purple #1
Dim mi je za sad kao od autopurpla iz outa od prosle godine, moze se zapalit u bilo koje doba dana, lagana dizalica, za vjetar u leda kada treba nesto radit...
Mislim da ce mi autopurple/purple #1 biti strain pod obavezno jednom godisnje...