Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ja moram pratiti htio ne htio, imamo istu opremu. Dani ti si moja nova Tamara hehe, tu dolazim vidjeti dal mogu napraviti nešto bolje u svom boxu
Sretan grow, al šta će ti sreća uz ovu pripremu
15. dan
Biljke lagano napreduju, sve ide kako bi i trebalo, temp. se krece od 20-27C, vlaga 60-80%
Sto se tice gnojenja bilo mi je u planu uzet samo slavol ali kako nisam uzeo, za sada ce se hranit samo iz PotH. Na Shamanu se bas vidi da mu je zemlja malo ljutkasta, dok kod Purpla ne. U cvjetanju cu standardno plantelu cvijet. Trenirat necu nista, cisto et' da i ja "vidim" kako izgleda ne trenirana biljka u boxu, mozda samo lagani lst
Hvala svima na zeljama...
Proslo skoro dva tjedna od zadnjeg update, u meduvremenu je bilo nekih trzavica, naravno mojom krivnjom ali je sad stanje zadovoljavajuce. Imao sam u boxu onaj mali vent na stipaljci i nije mogao puhat po svim biljkama pa su se na jednom Shamanu malo uvrnuli listovi od topline i zadnje zaljevanje sam bio pretjero s vodom pa su bile malo tuzne al sad su ko nove . Sad je ubacen veliki vent i morao sam podizat biljke jer taj jedan uvrnuti Shaman raste ko blesav, planiram ih jos 5-6 dana drzat u vegi pa ce na 12/12.
Temp. se krece od 17-23C , vlaga 60-80%
ne mogu uplodat fotke, neki eror stalno, budem probo sutra
Prvi ovogodisnji update, sretna vam i uspjesna Nova godina
Biljoze su se skoro poduplale u 7 dana, temp. je 25C , kad je svjetlo ugaseno spusti se i na 17C , vlaga 45-55%
Za koji dan cu lagani loli napravit...
Shamani (na lijevoj strani) su malo vislji sto je normalno jer su sative...
Prvo jedna ispravka netocnog navoda iz proslog updatea dvije ove velike nisu obje Shamani, nego jedan Shaman i jedan Purple #1
Napravljen je lagani lolipop na svima i kropani su glavni vrhovi na ove dvije vece biljke...
Nisam ih jos gnojio, ne pokazuju nikakvu potrebu za gnojivom tako da su i dalje samo na vodi...