Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Pukla mi biljka!!!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="metalmaniac" data-source="post: 149029" data-attributes="member: 9174"><p>al se meni desi sranje danas, skoro sam umro od tuge... </p><p></p><p>prvi LST koji sam radio bio je sa tankom špagom i bilo je dosta na usko privezano, biljka nije imala mjesta da stabljika raste pa je zarasla oko špage. mene nije bilo 2 tjedna i desilo se eto. e sad su biljke na tim mjestima slabije i danas su mi se 2 najljepše biljke slomile. odlomile su se skoro do kraja, ostale su se držati na pola cm drva ili možda i manje... jedna je cijela pukla a na drugoj se odlomila 3 vrha (od 7 ukupno). jedva sam ih nekako oslonio na palice da stoje u prirodnom položaju kako su i bile i onda sam im napravio zavoje i na kraju sam ih imobilizirao sa nekim drvcima... nadam se da će preživit nekako, ako ne prežive i ja ću umrijeti od tuge jer su ženske, a što je najgore to su mi 2 najveće i najljepše biljke...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="metalmaniac, post: 149029, member: 9174"] al se meni desi sranje danas, skoro sam umro od tuge... prvi LST koji sam radio bio je sa tankom špagom i bilo je dosta na usko privezano, biljka nije imala mjesta da stabljika raste pa je zarasla oko špage. mene nije bilo 2 tjedna i desilo se eto. e sad su biljke na tim mjestima slabije i danas su mi se 2 najljepše biljke slomile. odlomile su se skoro do kraja, ostale su se držati na pola cm drva ili možda i manje... jedna je cijela pukla a na drugoj se odlomila 3 vrha (od 7 ukupno). jedva sam ih nekako oslonio na palice da stoje u prirodnom položaju kako su i bile i onda sam im napravio zavoje i na kraju sam ih imobilizirao sa nekim drvcima... nadam se da će preživit nekako, ako ne prežive i ja ću umrijeti od tuge jer su ženske, a što je najgore to su mi 2 najveće i najljepše biljke... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Pukla mi biljka!!!
Bottom