Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Prvi unutrasnji uzgoj,, 2x Purple skunk mass,, DNEVNIK
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="TriTeX" data-source="post: 797217" data-attributes="member: 41270"><p>Vec sam ih probao voze i to jako dobro s obzirom da sam ih osusio nabrzinu i da je najlosija grana, predobro je.</p><p></p><p>U svakom slucaju ne bih ih ni mogao drzati tako dugo zbog velike,vise cu dobiti stim da nju rasirim nego da sam ove ostavio uglavnom zadovoljan sam i pod hitno moram mikroskopic uzet.</p><p></p><p>A sta se tice zaljevanja nisam nista puno skuzio tokom ova tri mjeseca koju god dozu sam im dao nije bilo nekih velikih reakcija(vecinom pozitivno)</p><p></p><p>E sad zasto se visoka savila neznam.</p><p></p><p>Bice danas slika od velike rasirio sam je stoji ko Eksodija iz yu gi oha ,ona u lancima,popunila cijeli box.</p><p></p><p>Hvala vam na komentarimq i podrsci navodili ste me cijelo vrijeme pomalo neke sam stvari skuzio neke jos ne ,nadam se da cu susenje odraditi kako treba.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TriTeX, post: 797217, member: 41270"] Vec sam ih probao voze i to jako dobro s obzirom da sam ih osusio nabrzinu i da je najlosija grana, predobro je. U svakom slucaju ne bih ih ni mogao drzati tako dugo zbog velike,vise cu dobiti stim da nju rasirim nego da sam ove ostavio uglavnom zadovoljan sam i pod hitno moram mikroskopic uzet. A sta se tice zaljevanja nisam nista puno skuzio tokom ova tri mjeseca koju god dozu sam im dao nije bilo nekih velikih reakcija(vecinom pozitivno) E sad zasto se visoka savila neznam. Bice danas slika od velike rasirio sam je stoji ko Eksodija iz yu gi oha ,ona u lancima,popunila cijeli box. Hvala vam na komentarimq i podrsci navodili ste me cijelo vrijeme pomalo neke sam stvari skuzio neke jos ne ,nadam se da cu susenje odraditi kako treba. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Prvi unutrasnji uzgoj,, 2x Purple skunk mass,, DNEVNIK
Bottom