Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Prvi unutrasnji uzgoj,, 2x Purple skunk mass,, DNEVNIK
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="TriTeX" data-source="post: 793333" data-attributes="member: 41270"><p>Pozdrav vutraši</p><p></p><p>sjemenke su proklijale u petak 19.7 ujutro</p><p>Stavljene u male posude dok cekam box koji je trebao doci u jos u petak</p><p></p><p>Izbile su iz zemlje u subotu navecer od tad su u sistemu 20/4 ,lampa 70 cm visine 30%snage </p><p></p><p>Nemam boxa jos pise da ce doci danas do 20h ja sam se morao nekako snaci</p><p></p><p>Evo slike,meni se cini da su se previse izduzile</p><p>Ima video na yt sa uputama od marsa visina i jacina lampe u seedlingu po tome sam se i ravnao,ali ipak cini mi se da su se cure previse rastegle</p><p>Zaljevam ih pomalo sa reguliranom vodom</p><p>[ATTACH=full]512122[/ATTACH][ATTACH=full]512123[/ATTACH][ATTACH=full]512124[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TriTeX, post: 793333, member: 41270"] Pozdrav vutraši sjemenke su proklijale u petak 19.7 ujutro Stavljene u male posude dok cekam box koji je trebao doci u jos u petak Izbile su iz zemlje u subotu navecer od tad su u sistemu 20/4 ,lampa 70 cm visine 30%snage Nemam boxa jos pise da ce doci danas do 20h ja sam se morao nekako snaci Evo slike,meni se cini da su se previse izduzile Ima video na yt sa uputama od marsa visina i jacina lampe u seedlingu po tome sam se i ravnao,ali ipak cini mi se da su se cure previse rastegle Zaljevam ih pomalo sa reguliranom vodom [ATTACH type="full"]512122[/ATTACH][ATTACH type="full"]512123[/ATTACH][ATTACH type="full"]512124[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Prvi unutrasnji uzgoj,, 2x Purple skunk mass,, DNEVNIK
Bottom