Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Prvi unutrasnji uzgoj,, 2x Purple skunk mass,, DNEVNIK
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="TriTeX" data-source="post: 792935" data-attributes="member: 41270"><p>Pa mislim da bih mogao izgurati dvije biljke naravno nije optimalno,ali slazem se da je malo.Pokusat cu rijesiti jos watta.</p><p></p><p>Nadam se da ce ici,nisam bio siguran pri kupnji a naravno treba i izdvojiti min 100 e vise za jacu lampu,ali razmislicu da uzmem jos jedan ts i ubacim 4 biljke to je vec next lvl</p><p></p><p>Eto vec si mi odgovorio na par pitanja.</p><p>-Klijanje-</p><p> drzim u vodi 3 dana na sobnoj temperaturi pa u maramicu dok ne izbaci klicu i onda u zemlju ?</p><p>-Rasvjeta- </p><p>kako god vidim moram ubaciti jos jednu od 150w da se ne kajem i ne cimam</p><p>-Trening- </p><p> hvala na savjetima i ohrabrenju da naravno imam puno pitanja sve mi je novo za to i zato jesam na sajtu.Sto se tice treninga Lst se cini sasvim jednostavno,a za topiranje ,super crop ,ne znam puno o tome trenutno, moram se educirati pa cu odluciti sta cu koristit da dobijem maksimum od cura.Kada je odsjeci?kako nahraniti? Imam puno toga za nauciti i jedva cekam da se krene sa poslom</p><p>-gnojiva-</p><p> bio sam u planu ici ovako jednostavno list cvijet od istoga proizvodjaca je kao i zemlja a navodno je namjenjeno za cannabis,ali fali tu dosta toga bilo bi bolje da poslusam tvoj savjet</p><p> ✌️</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TriTeX, post: 792935, member: 41270"] Pa mislim da bih mogao izgurati dvije biljke naravno nije optimalno,ali slazem se da je malo.Pokusat cu rijesiti jos watta. Nadam se da ce ici,nisam bio siguran pri kupnji a naravno treba i izdvojiti min 100 e vise za jacu lampu,ali razmislicu da uzmem jos jedan ts i ubacim 4 biljke to je vec next lvl Eto vec si mi odgovorio na par pitanja. -Klijanje- drzim u vodi 3 dana na sobnoj temperaturi pa u maramicu dok ne izbaci klicu i onda u zemlju ? -Rasvjeta- kako god vidim moram ubaciti jos jednu od 150w da se ne kajem i ne cimam -Trening- hvala na savjetima i ohrabrenju da naravno imam puno pitanja sve mi je novo za to i zato jesam na sajtu.Sto se tice treninga Lst se cini sasvim jednostavno,a za topiranje ,super crop ,ne znam puno o tome trenutno, moram se educirati pa cu odluciti sta cu koristit da dobijem maksimum od cura.Kada je odsjeci?kako nahraniti? Imam puno toga za nauciti i jedva cekam da se krene sa poslom -gnojiva- bio sam u planu ici ovako jednostavno list cvijet od istoga proizvodjaca je kao i zemlja a navodno je namjenjeno za cannabis,ali fali tu dosta toga bilo bi bolje da poslusam tvoj savjet ✌️ [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Prvi unutrasnji uzgoj,, 2x Purple skunk mass,, DNEVNIK
Bottom