Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici vanjskog uzgajanja
Prvi Legalni - 2024
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="PresaCanario" data-source="post: 797110" data-attributes="member: 48558"><p>Ekipa sorry! Zao mi je sto nemogu voditi dnevnik kako sam zamislio,ispricavam se svima !</p><p></p><p>Ali eto,jedan mit sam izganjao do kraja a to je da se na balkonu nemoze uzgajati vrhunska trava,fotoperiodna(prava )</p><p></p><p>Jedan Gelato je pao,ovaj put nisam isao otprilike vec direkt full oprema mikroskop s amazona od 7 evrosa ...trihomi uglavnom mlijecni naleti pokoji smedi </p><p>Drugi Gelato puuuno sporije sazrijeva i jos nije to to,pala zadnja doza Bloom Complexa i Fosfora,od sad samo voda cilj je izgurat jos 10-tak dana...</p><p></p><p>Ova oborena se susi na vestriku,miris je opak,uvlaci se u robu,dosao sam na posao i bacio robu u ormaric,kada sam na fajrontu otvorio ormar cijela prostorija zasmrdila na skaniju ljutu,i tako svi poceli zicati za joint...</p><p></p><p>Trimam kako stignem nemogu sve odjednom,ljepi se odvratno,ovo na slikama nije ukupan yield</p><p></p><p>[ATTACH=full]519125[/ATTACH][ATTACH=full]519128[/ATTACH]</p><p></p><p>Trim ce ici u maslac,za vikend ga radim pa cu i slikati</p><p></p><p>Evo drugi Gelato koji je na zivotu</p><p>[ATTACH=full]519130[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="PresaCanario, post: 797110, member: 48558"] Ekipa sorry! Zao mi je sto nemogu voditi dnevnik kako sam zamislio,ispricavam se svima ! Ali eto,jedan mit sam izganjao do kraja a to je da se na balkonu nemoze uzgajati vrhunska trava,fotoperiodna(prava ) Jedan Gelato je pao,ovaj put nisam isao otprilike vec direkt full oprema mikroskop s amazona od 7 evrosa ...trihomi uglavnom mlijecni naleti pokoji smedi Drugi Gelato puuuno sporije sazrijeva i jos nije to to,pala zadnja doza Bloom Complexa i Fosfora,od sad samo voda cilj je izgurat jos 10-tak dana... Ova oborena se susi na vestriku,miris je opak,uvlaci se u robu,dosao sam na posao i bacio robu u ormaric,kada sam na fajrontu otvorio ormar cijela prostorija zasmrdila na skaniju ljutu,i tako svi poceli zicati za joint... Trimam kako stignem nemogu sve odjednom,ljepi se odvratno,ovo na slikama nije ukupan yield [ATTACH type="full"]519125[/ATTACH][ATTACH type="full"]519128[/ATTACH] Trim ce ici u maslac,za vikend ga radim pa cu i slikati Evo drugi Gelato koji je na zivotu [ATTACH type="full"]519130[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici vanjskog uzgajanja
Prvi Legalni - 2024
Bottom