Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Prvi kolacici se u vodu ne bacaju
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="satarush" data-source="post: 709039" data-attributes="member: 69460"><p>Uzgoj priveden kraju, ostaje jos susenje i curing.</p><ul> <li data-xf-list-type="ul">Skinuto nakon 10. tjedana cvjetanja, 70 punih dana i 150 dana od ubacivanja klice u zemlju</li> </ul><p>Skinuto u subotu, trimano cijelo popodne i noc, bome najveca muka, pogotovo kad radis sam i picajzlis kao ja.</p><p>Cak bih rekao da razmisljam ubuduce o bowl trimmeru radi ustede vremena.</p><p>Rasporedeno u mrezu, objeseno nazad u box u nedjelju ujutro, nije bilo spavanja dok se ne odradi posao...</p><p></p><p>Trenutna <strong>situacija u boxu </strong>je mracna, sa sljedecim uvjetima:</p><ul> <li data-xf-list-type="ul">Temperatura: 17-24 °C</li> <li data-xf-list-type="ul">Vlaga: 45-55 %</li> <li data-xf-list-type="ul">Radi ventilacija, clip fan za mijesanje zraka u boxu i cak odvlazivac zraka koji radi sastrane, da ne puse po njima</li> </ul><p>Na dodir mi se cini vec to dosta suho, ne znam je li potrebno to nesto jos dulje susiti radi rjesavanja klorofila, ali velim, imam osjecaj da su vec sad spremne za pakiranje u tegle s bovedom (62%).</p><p>Cini mi se da je <span style="color: rgb(97, 189, 109)">Cookies kush </span><span style="color: rgb(209, 72, 65)">(Barney's Farm)</span> donio vise popcorna i ovih prozracnih "airy" budova, ne znam jel to dobro ili lose, al od popcorna bi se mogli radit derivati tipa hash ili maslac. Nadam se da ce okus i dim bit dobar.</p><p><span style="color: rgb(97, 189, 109)">Critical Super Silver Haze </span><span style="color: rgb(147, 101, 184)">(Delicious Seeds) </span>se cini odlican, kompaktan tvrd.</p><p></p><p>Toliko, javim se za kraj kada budem pakirao u tegle, a kroz par tjedana curinga javim i smoke report te tako zakljuciti dnevnik.</p><p>slika situacije za kraj.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satarush, post: 709039, member: 69460"] Uzgoj priveden kraju, ostaje jos susenje i curing. [LIST] [*]Skinuto nakon 10. tjedana cvjetanja, 70 punih dana i 150 dana od ubacivanja klice u zemlju [/LIST] Skinuto u subotu, trimano cijelo popodne i noc, bome najveca muka, pogotovo kad radis sam i picajzlis kao ja. Cak bih rekao da razmisljam ubuduce o bowl trimmeru radi ustede vremena. Rasporedeno u mrezu, objeseno nazad u box u nedjelju ujutro, nije bilo spavanja dok se ne odradi posao... Trenutna [B]situacija u boxu [/B]je mracna, sa sljedecim uvjetima: [LIST] [*]Temperatura: 17-24 °C [*]Vlaga: 45-55 % [*]Radi ventilacija, clip fan za mijesanje zraka u boxu i cak odvlazivac zraka koji radi sastrane, da ne puse po njima [/LIST] Na dodir mi se cini vec to dosta suho, ne znam je li potrebno to nesto jos dulje susiti radi rjesavanja klorofila, ali velim, imam osjecaj da su vec sad spremne za pakiranje u tegle s bovedom (62%). Cini mi se da je [COLOR=rgb(97, 189, 109)]Cookies kush [/COLOR][COLOR=rgb(209, 72, 65)](Barney's Farm)[/COLOR] donio vise popcorna i ovih prozracnih "airy" budova, ne znam jel to dobro ili lose, al od popcorna bi se mogli radit derivati tipa hash ili maslac. Nadam se da ce okus i dim bit dobar. [COLOR=rgb(97, 189, 109)]Critical Super Silver Haze [/COLOR][COLOR=rgb(147, 101, 184)](Delicious Seeds) [/COLOR]se cini odlican, kompaktan tvrd. Toliko, javim se za kraj kada budem pakirao u tegle, a kroz par tjedana curinga javim i smoke report te tako zakljuciti dnevnik. slika situacije za kraj. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Prvi kolacici se u vodu ne bacaju
Bottom