Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Prvi indoor mr.Dreser
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stanaccc" data-source="post: 646502" data-attributes="member: 66419"><p>Box je odličan! Jedino temperature, vlaga i nametnici su problem! </p><p>Znam, da se može, ali razlike temperature su prevelike, da bi bile vani. </p><p>Ajmo gledat, da ide. Treba ti neki grijač. Neka je 300-500w, ode struje za popi.. </p><p>Kada je vani hladno, svjetlo ti neče grijat pod ili ispod krošnje biljaka, pa grijat pod... Kada je vruče, moraš hladit i svjetlo i box. Na timer stavit, sve!!! Kad se svjetlo gasi, pali se grijalica i obrnuto! Onda nametnici, koji su več u boxu, a vjeruj mi da ih ima. Ja sam morao skidat tapete radi spidera. Srečom parket smo špticali! </p><p>Kada bi to mogao unutra, super. Ali, početkom ljeta i nije ti propalo. Autose u tome, možeš stavljat u 3.mjesecu, pa napravit vanjski box. Jer, bitno je, da se ne vidi! </p><p>Ja imam 2 dvokrilna ormara u sobi koja se grije zimi i hladi, ljeti. Pa zimi imam problem sa niskom temperaturom. </p><p>Kada sve staviš na papir, kupiš si šator od 100×100 sa ventilacijom. Ovaj box si složi za neki semi-out!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stanaccc, post: 646502, member: 66419"] Box je odličan! Jedino temperature, vlaga i nametnici su problem! Znam, da se može, ali razlike temperature su prevelike, da bi bile vani. Ajmo gledat, da ide. Treba ti neki grijač. Neka je 300-500w, ode struje za popi.. Kada je vani hladno, svjetlo ti neče grijat pod ili ispod krošnje biljaka, pa grijat pod... Kada je vruče, moraš hladit i svjetlo i box. Na timer stavit, sve!!! Kad se svjetlo gasi, pali se grijalica i obrnuto! Onda nametnici, koji su več u boxu, a vjeruj mi da ih ima. Ja sam morao skidat tapete radi spidera. Srečom parket smo špticali! Kada bi to mogao unutra, super. Ali, početkom ljeta i nije ti propalo. Autose u tome, možeš stavljat u 3.mjesecu, pa napravit vanjski box. Jer, bitno je, da se ne vidi! Ja imam 2 dvokrilna ormara u sobi koja se grije zimi i hladi, ljeti. Pa zimi imam problem sa niskom temperaturom. Kada sve staviš na papir, kupiš si šator od 100×100 sa ventilacijom. Ovaj box si složi za neki semi-out! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Prvi indoor mr.Dreser
Bottom