Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Prvi Grow Marshydrp TS1000 - 150W LED Fem. Gorilla Zkittlez, Dos Si Dos 33, Minosa Evo
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="FatOne" data-source="post: 725187" data-attributes="member: 55817"><p>Eto pustio si ih i zvnule su. nije stvar u rastu biljke, nego u kolicini stressa koji se nanosi jer biljka ga PAMTI, i nosi posljedice u cvatu. Radio sam ko ti na svoju ruku protiv svih, derao sam biljke. rasle su ko mutave. Ali znas sto?</p><p>Reci cu pola njih mi je pohermetilo u prvim tjednima cvata, bez ikakvog stressa u cvatu. </p><p>Jednostavno su vukle previse stresa iz vege faze. Odrazilo se na kraju i na kolicini i kvaliteti, bilo je dobro ali ni priblizno onom sto sam htio postic. </p><p>Vracalo mi se kontra i tako nekih 3-4 growa. </p><p>Promjenio sam pristup, ne maltretirm vise biljke, i vidim kako me nagrađuju na ocigled. </p><p>Tamo gdje su mi bili problemi, u cvatu. Sad divljaju, stretchaju, pune se, smrde, secere se ma sve duplo vise nego prijasnih grovowa.</p><p></p><p>Jos jedna stvar, Cemu BLOOM u ovoj fazi? </p><p>Jer ima neceg sto grow nutrijenti nemaju? e pa nemaju s razlogom jer biljka u vege fazi ne trazi i netreba joj to sto ti fali u tim nutrijentima. </p><p>U vege su potrebe za dusikom najvece. dok on u cvatu postaje sekundarni nutrijent skoro i nebitan... </p><p>Sto ces onda u cvatu davat grow, jer u bloomu ima malo nitrogena? </p><p>I dobit retardirane sugar listice koji ce bit uvrnuti ko kanđe? pa pitat od cega je to..</p><p>Ako mislis da fali nesto u gnojivu koje je osmisljeno bas za uzgoj kanabisa i to posebno za svaku fazu rasta, budi revolucioner i napravi novu liniju gnojiva po svome i dokazi da to fali.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatOne, post: 725187, member: 55817"] Eto pustio si ih i zvnule su. nije stvar u rastu biljke, nego u kolicini stressa koji se nanosi jer biljka ga PAMTI, i nosi posljedice u cvatu. Radio sam ko ti na svoju ruku protiv svih, derao sam biljke. rasle su ko mutave. Ali znas sto? Reci cu pola njih mi je pohermetilo u prvim tjednima cvata, bez ikakvog stressa u cvatu. Jednostavno su vukle previse stresa iz vege faze. Odrazilo se na kraju i na kolicini i kvaliteti, bilo je dobro ali ni priblizno onom sto sam htio postic. Vracalo mi se kontra i tako nekih 3-4 growa. Promjenio sam pristup, ne maltretirm vise biljke, i vidim kako me nagrađuju na ocigled. Tamo gdje su mi bili problemi, u cvatu. Sad divljaju, stretchaju, pune se, smrde, secere se ma sve duplo vise nego prijasnih grovowa. Jos jedna stvar, Cemu BLOOM u ovoj fazi? Jer ima neceg sto grow nutrijenti nemaju? e pa nemaju s razlogom jer biljka u vege fazi ne trazi i netreba joj to sto ti fali u tim nutrijentima. U vege su potrebe za dusikom najvece. dok on u cvatu postaje sekundarni nutrijent skoro i nebitan... Sto ces onda u cvatu davat grow, jer u bloomu ima malo nitrogena? I dobit retardirane sugar listice koji ce bit uvrnuti ko kanđe? pa pitat od cega je to.. Ako mislis da fali nesto u gnojivu koje je osmisljeno bas za uzgoj kanabisa i to posebno za svaku fazu rasta, budi revolucioner i napravi novu liniju gnojiva po svome i dokazi da to fali. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Prvi Grow Marshydrp TS1000 - 150W LED Fem. Gorilla Zkittlez, Dos Si Dos 33, Minosa Evo
Bottom