Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Prvi Grow Marshydrp TS1000 - 150W LED Fem. Gorilla Zkittlez, Dos Si Dos 33, Minosa Evo
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="BabaBuds" data-source="post: 723527"><p>[USER=17245]@power101station[/USER] ne znam jel sad imas viparspectra p2000 ili mislis na marshydro kako god neues pogrijesit. Sto se tice viparspectra p2000 ona je optimalna za vege u boxu dimenzija 120x120x160 i u flower 90×90×160 s tim sto mozes visinom lumena ako je nize pustis imat ces vise lumena, a moras izmjerit koliko ti dopire svjetla u strane ili coskove koliko SMPL ili PPFDako je u coskovima 200 PPFD stize to je dovoljno za veg a flower od iznad 500 PPFD a jos bolje ak ide do 700 PPFD to s tim dobijas debele Hedove u svakom slucaju to mjeris Quantum meterom. Dovoljno sigurno sad neznam kolko si biljki u boxu rasporedio i kako svjetlo stoji a ako ti je bas malo na stranama mozes ubacit i manju lampu koja ce nadoknadit ne moras puno novca izdavat. A ako si finanziski u stanju mozes uzet jos jedni marshydro ts 600 ili ts 1000 da zadovoljis strane ako zelis i na stranama da dobije vece Hedevo nego sto bi tako imao. Opet sve ovisi i dali djevojke treniras sa LST i Scrog time mozes dosta bolje rezultirat i bez dodatne Lampe. S tim sto moras racunat da biljka uzima i svjetlost koja se reflektuje od box. S tim sto nemam Prestave ni slike od tvog boxa i svjetla nadam se da sam ti mogao nekako odgovorit na pitanje. Ja sam pri odabiru trazio zadovoljavajuce za dimenzije svog boxa koji je 80x80x180 i sad sam sa viparspectra zadovoljan. Viparspectra p2000 200w mjenja HPS od 500w</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BabaBuds, post: 723527"] [USER=17245]@power101station[/USER] ne znam jel sad imas viparspectra p2000 ili mislis na marshydro kako god neues pogrijesit. Sto se tice viparspectra p2000 ona je optimalna za vege u boxu dimenzija 120x120x160 i u flower 90×90×160 s tim sto mozes visinom lumena ako je nize pustis imat ces vise lumena, a moras izmjerit koliko ti dopire svjetla u strane ili coskove koliko SMPL ili PPFDako je u coskovima 200 PPFD stize to je dovoljno za veg a flower od iznad 500 PPFD a jos bolje ak ide do 700 PPFD to s tim dobijas debele Hedove u svakom slucaju to mjeris Quantum meterom. Dovoljno sigurno sad neznam kolko si biljki u boxu rasporedio i kako svjetlo stoji a ako ti je bas malo na stranama mozes ubacit i manju lampu koja ce nadoknadit ne moras puno novca izdavat. A ako si finanziski u stanju mozes uzet jos jedni marshydro ts 600 ili ts 1000 da zadovoljis strane ako zelis i na stranama da dobije vece Hedevo nego sto bi tako imao. Opet sve ovisi i dali djevojke treniras sa LST i Scrog time mozes dosta bolje rezultirat i bez dodatne Lampe. S tim sto moras racunat da biljka uzima i svjetlost koja se reflektuje od box. S tim sto nemam Prestave ni slike od tvog boxa i svjetla nadam se da sam ti mogao nekako odgovorit na pitanje. Ja sam pri odabiru trazio zadovoljavajuce za dimenzije svog boxa koji je 80x80x180 i sad sam sa viparspectra zadovoljan. Viparspectra p2000 200w mjenja HPS od 500w [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Prvi Grow Marshydrp TS1000 - 150W LED Fem. Gorilla Zkittlez, Dos Si Dos 33, Minosa Evo
Bottom