Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Prvi grow [600W] - Northern Lights Auto & Blue Dream Auto
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="djuka2301" data-source="post: 655294" data-attributes="member: 63202"><p>Nisi mi rekao koliko se sjecam, citao sam da Hesi ima ph korektore u Bloom i ph + 7 da njih dvoje u kombinaciji kad se koristi ne treba stelati ph, zato sam stelovo Ph ali evo necu ako ti kazes a kad zalijevam s cistom vodom pretpostavljam da cu morati...</p><p>Nisam radio Lst nisam stigao pa mi biljke nisu u istoj visini ali ta sto se susi i nije najvislja pa je i meni cudno a na drugim biljkam se suse listovi ali vecinom donji pozute i osuse se a bude fleka kao hrđavih...</p><p>Neznam stvarno kolika je vlaga u prostoriji izmjerit cu dns u toku dana pa javim...</p><p>Unutra je zasad piri sano jedan vent od kalorifera i jedan izvana sobni, slabo je dosta pa mozda je tu problem s vlagom... </p><p>Rekao si mi da Hesi boost dajem opet kad pocne pravo cvijetanje, je glupo pitanje ali kad pocinje to pravo cvijetanje i kad pocinjem dodavati i P+?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="djuka2301, post: 655294, member: 63202"] Nisi mi rekao koliko se sjecam, citao sam da Hesi ima ph korektore u Bloom i ph + 7 da njih dvoje u kombinaciji kad se koristi ne treba stelati ph, zato sam stelovo Ph ali evo necu ako ti kazes a kad zalijevam s cistom vodom pretpostavljam da cu morati... Nisam radio Lst nisam stigao pa mi biljke nisu u istoj visini ali ta sto se susi i nije najvislja pa je i meni cudno a na drugim biljkam se suse listovi ali vecinom donji pozute i osuse se a bude fleka kao hrđavih... Neznam stvarno kolika je vlaga u prostoriji izmjerit cu dns u toku dana pa javim... Unutra je zasad piri sano jedan vent od kalorifera i jedan izvana sobni, slabo je dosta pa mozda je tu problem s vlagom... Rekao si mi da Hesi boost dajem opet kad pocne pravo cvijetanje, je glupo pitanje ali kad pocinje to pravo cvijetanje i kad pocinjem dodavati i P+? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Prvi grow [600W] - Northern Lights Auto & Blue Dream Auto
Bottom