Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Prvi grow, 2x Chronical & LibertyHaze, DIY tent
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="ultras94" data-source="post: 532459" data-attributes="member: 58132"><p>Ventilacija i filter postavjeni, sad za sad je pasivni ulaz zraka iz prostorije i izlaz turbine u istu prostoriju. Ispuh cu sigurno izvesti direktno vani , za ulaz zraka cu jos vidjeti ovih dana dok sunce progrije i smanji se vlaznost zraka vani. Iako mislim da to nije ni losa ideja, po potrebi lako mogu odvojiti cijev kroz koju ulazi vanjski zrak i zimi ostaviti da uzima zrak iz tople prostorije.</p><p></p><p>Moram reci da sam prezadovoljan ventilatorom i filterom, mirisa vise nikako nema.</p><p></p><p>Turbina nije glasna ali box mi je doslovno iza glave dok spavam pa planiram napraviti izoliranu kutiju za turbinu , negdje sam na forumu naletio da je [USER=50399]@hazeri[/USER] to vec pravio i sve fino poslikao i objasnio pa cu iskorstiti informacije i napraviti istu stvar. </p><p></p><p>Evo slika kako to izgleda u boxu trenutno. </p><p></p><p>Slike biljoza sutra, sad samo na brzinu poslikao opremu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ultras94, post: 532459, member: 58132"] Ventilacija i filter postavjeni, sad za sad je pasivni ulaz zraka iz prostorije i izlaz turbine u istu prostoriju. Ispuh cu sigurno izvesti direktno vani , za ulaz zraka cu jos vidjeti ovih dana dok sunce progrije i smanji se vlaznost zraka vani. Iako mislim da to nije ni losa ideja, po potrebi lako mogu odvojiti cijev kroz koju ulazi vanjski zrak i zimi ostaviti da uzima zrak iz tople prostorije. Moram reci da sam prezadovoljan ventilatorom i filterom, mirisa vise nikako nema. Turbina nije glasna ali box mi je doslovno iza glave dok spavam pa planiram napraviti izoliranu kutiju za turbinu , negdje sam na forumu naletio da je [USER=50399]@hazeri[/USER] to vec pravio i sve fino poslikao i objasnio pa cu iskorstiti informacije i napraviti istu stvar. Evo slika kako to izgleda u boxu trenutno. Slike biljoza sutra, sad samo na brzinu poslikao opremu. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Prvi grow, 2x Chronical & LibertyHaze, DIY tent
Bottom