Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Prvi Grow - 2 automatika - DIY BOX 80x80 + DIY e27 LED PANEL 250W
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Šteko" data-source="post: 784252" data-attributes="member: 85781"><p>Ja iskreno nikad ne bi nadošao na to da im sada lupim N, prije bi im sve drugo dao nego N, al više vjerujem tebi nego sebi tako da ću te poslušati za ovu manju što joj se listovi baš suše i dobit će 4ml/L biobizz grow iduće zalijevanje, a zalit ću je malo jače da procuri jedno litar. Samo, ako smo već ustanovili malo ranije da imam P i K nedostatak, da onda dodam uz to i bloom i top max ili bi to bilo previše eksperimentisanja sa miksanjem gnoiva jer ne znamo kada će ovo već dodano početi djelovat? </p><p></p><p>[USER=73446]@Mravak[/USER] možeš li otprilike reći neku procjenu za koliko biosolid krene djelovat kada se doda u top feed, kakva su tvoja iskustva? </p><p></p><p>Nadam se da će se javiti netko da kaže nešto za gorku sol, jer mi je to trenutno dostupna opcija za Mg, kod mene nažalost ništa od ovog nema kupit pa se cimam i idem preko granice,a trenutno za to nemam vremena. Za idući grow vjerovatno nabavim full biobizz paletu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Šteko, post: 784252, member: 85781"] Ja iskreno nikad ne bi nadošao na to da im sada lupim N, prije bi im sve drugo dao nego N, al više vjerujem tebi nego sebi tako da ću te poslušati za ovu manju što joj se listovi baš suše i dobit će 4ml/L biobizz grow iduće zalijevanje, a zalit ću je malo jače da procuri jedno litar. Samo, ako smo već ustanovili malo ranije da imam P i K nedostatak, da onda dodam uz to i bloom i top max ili bi to bilo previše eksperimentisanja sa miksanjem gnoiva jer ne znamo kada će ovo već dodano početi djelovat? [USER=73446]@Mravak[/USER] možeš li otprilike reći neku procjenu za koliko biosolid krene djelovat kada se doda u top feed, kakva su tvoja iskustva? Nadam se da će se javiti netko da kaže nešto za gorku sol, jer mi je to trenutno dostupna opcija za Mg, kod mene nažalost ništa od ovog nema kupit pa se cimam i idem preko granice,a trenutno za to nemam vremena. Za idući grow vjerovatno nabavim full biobizz paletu. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Prvi Grow - 2 automatika - DIY BOX 80x80 + DIY e27 LED PANEL 250W
Bottom