Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Prvi Grow - 2 automatika - DIY BOX 80x80 + DIY e27 LED PANEL 250W
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Šteko" data-source="post: 783998" data-attributes="member: 85781"><p>Update</p><p></p><p>Pozdrav društvo, evo dogurali smo nekako i do 9. tjedna i još smo svi živi.</p><p></p><p>[ATTACH=full]492900[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p>Trudio sam se nekako da ih izvučem malo na visini sa podizanjem razmaka od panela i uvodjenjem jake bure 8-16 sati na dan, al nisam uspio ostale su i dalje nekakve male i patuljaste, al nema veze svakako je primarni cilj ovog growa stjecanje iskustva i unaprijedjenje opreme.</p><p></p><p>Zalijevanje samo vodom još uvijek jer mi se ne čine da su još gladne, a dobiju po 4-5 litara otprilike svako 4 dana - kada pot olakša.</p><p></p><p>Za prehranu nisam siguran šta da radim pa čekam neke konkretne znakove gladi ili deficita. Javljaju se neki malo žući listovi ali uglavnom na donjem dijelu gdje nema svjetla, takodjer ima oštećenja po nekim listovima ali mislim da su uglavnom fizička prilikom unošenja i iznošenja u box + baš sam ih šamarao burom par dana pa mislim da se malo i lišće jedno od drugo oštetilo.</p><p></p><p>Na FreshBerry na vrhovima imamo nekih žutih mrlja koje mi liče na nedostatak kalcija, al nekako ipak mislim da nije to pošto se još uvijek ne širi već sumnjam na nagrizanje od limunske kiseline ili sode jer sam jednu CO2 vrećicu našao na podu, a svukud okolo po boxu je bilo prosuto praška, pa kontam da je u padu zakačila biljku il nešto tako. Pošto su ranije davale znakove da imaju previše dušika mislio sam jel pametno da im uključim Top Max sada u cvjetanju da malo pogura cvjet,al sa druge strane htio bih i da vidimo šta može sam ovaj biosolid.</p><p></p><p>[ATTACH]492901[/ATTACH][ATTACH]492902[/ATTACH][ATTACH]492903[/ATTACH][ATTACH]492904[/ATTACH]</p><p></p><p>Temperatura i vlaga: Bilo je malo skokova al jbg. Dnevna temperatura u proteklom periodu kretala se od 23-29 stupnjeva, trenutno je stabilna dnevna oko 24-25, dok je noćna padala do 19 stupnjeva, al nadam se da smo rješili i taj problem. Ukratko, pojačali smo panel i ubacili uljani radijator u sobu tako da je malo poskočila temperatura u boxu i naglo padala vlaga, a opet navečer bi nam naglo pala temperatura pa skočila vlaga i tako u krug.. takodjer je zbog mirisa dodan i DIY filter od aktivnog uglja koji je smanjio protok zraka u boxu, pa smo i to modifikovali i dodali još jedan WC vent da izvlači iz filtera pa sada imamo nešto stabilnije parametre.</p><p></p><p>Problem je bio i sa neadekvatnim termostatom, pa smo evo sada umjesto njega radijator vezali za tajmer tako da se pali samo kada je svjetlo ugašeno, budući da sada lampa sama grije dovoljno box.</p><p></p><p>Svjetlo: tijekom 7. tjedna smo spustili biljke na nekih 40 cm od panela, početkom 8. tjedna smo pojačali panel na ukupno 180W (12 4000K i 6 2700K), a početkom 9. tjedna smo primaknuli biljke opet na nekih 30cm . U vege su bile ugl. oko 30cm udaljenosti, jel bi sada u cvjetanju trebao malo smanjiti razmak i kada bi bilo vrijeme za pojačati panel na max - 250W?</p><p></p><p>Edit: Sorry ekipa, snaćete se nekako medju ovom zbrkom fotki, a čak sam se trudio da ih poredam kronološki. Da mi upload nije loš kako jest i da čitav post nisam pisao već dva puta jer sam slučajno vratio stranicu posložio bi ovo sada sve, al ajd ispoštujem naredni put zato sa videom.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Šteko, post: 783998, member: 85781"] Update Pozdrav društvo, evo dogurali smo nekako i do 9. tjedna i još smo svi živi. [ATTACH type="full" alt="57. D BOX.jpg"]492900[/ATTACH] Trudio sam se nekako da ih izvučem malo na visini sa podizanjem razmaka od panela i uvodjenjem jake bure 8-16 sati na dan, al nisam uspio ostale su i dalje nekakve male i patuljaste, al nema veze svakako je primarni cilj ovog growa stjecanje iskustva i unaprijedjenje opreme. Zalijevanje samo vodom još uvijek jer mi se ne čine da su još gladne, a dobiju po 4-5 litara otprilike svako 4 dana - kada pot olakša. Za prehranu nisam siguran šta da radim pa čekam neke konkretne znakove gladi ili deficita. Javljaju se neki malo žući listovi ali uglavnom na donjem dijelu gdje nema svjetla, takodjer ima oštećenja po nekim listovima ali mislim da su uglavnom fizička prilikom unošenja i iznošenja u box + baš sam ih šamarao burom par dana pa mislim da se malo i lišće jedno od drugo oštetilo. Na FreshBerry na vrhovima imamo nekih žutih mrlja koje mi liče na nedostatak kalcija, al nekako ipak mislim da nije to pošto se još uvijek ne širi već sumnjam na nagrizanje od limunske kiseline ili sode jer sam jednu CO2 vrećicu našao na podu, a svukud okolo po boxu je bilo prosuto praška, pa kontam da je u padu zakačila biljku il nešto tako. Pošto su ranije davale znakove da imaju previše dušika mislio sam jel pametno da im uključim Top Max sada u cvjetanju da malo pogura cvjet,al sa druge strane htio bih i da vidimo šta može sam ovaj biosolid. [ATTACH alt="BC list 2.jpg"]492901[/ATTACH][ATTACH alt="BC list.jpg"]492902[/ATTACH][ATTACH alt="FB list.jpg"]492903[/ATTACH][ATTACH alt="FB list 3.jpg"]492904[/ATTACH] Temperatura i vlaga: Bilo je malo skokova al jbg. Dnevna temperatura u proteklom periodu kretala se od 23-29 stupnjeva, trenutno je stabilna dnevna oko 24-25, dok je noćna padala do 19 stupnjeva, al nadam se da smo rješili i taj problem. Ukratko, pojačali smo panel i ubacili uljani radijator u sobu tako da je malo poskočila temperatura u boxu i naglo padala vlaga, a opet navečer bi nam naglo pala temperatura pa skočila vlaga i tako u krug.. takodjer je zbog mirisa dodan i DIY filter od aktivnog uglja koji je smanjio protok zraka u boxu, pa smo i to modifikovali i dodali još jedan WC vent da izvlači iz filtera pa sada imamo nešto stabilnije parametre. Problem je bio i sa neadekvatnim termostatom, pa smo evo sada umjesto njega radijator vezali za tajmer tako da se pali samo kada je svjetlo ugašeno, budući da sada lampa sama grije dovoljno box. Svjetlo: tijekom 7. tjedna smo spustili biljke na nekih 40 cm od panela, početkom 8. tjedna smo pojačali panel na ukupno 180W (12 4000K i 6 2700K), a početkom 9. tjedna smo primaknuli biljke opet na nekih 30cm . U vege su bile ugl. oko 30cm udaljenosti, jel bi sada u cvjetanju trebao malo smanjiti razmak i kada bi bilo vrijeme za pojačati panel na max - 250W? Edit: Sorry ekipa, snaćete se nekako medju ovom zbrkom fotki, a čak sam se trudio da ih poredam kronološki. Da mi upload nije loš kako jest i da čitav post nisam pisao već dva puta jer sam slučajno vratio stranicu posložio bi ovo sada sve, al ajd ispoštujem naredni put zato sa videom. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Prvi Grow - 2 automatika - DIY BOX 80x80 + DIY e27 LED PANEL 250W
Bottom