Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Prvi Grow - 2 automatika - DIY BOX 80x80 + DIY e27 LED PANEL 250W
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Šteko" data-source="post: 783374" data-attributes="member: 85781"><p>Ma to što oni kažu na stranici ja sam davno okačio mačku o rep. Kažu cca. 45- 55 dana cvjetanja, a puni životni ciklus 60 dana, a bome mi nisu procvjetale 5. a ni 15. dan. Ako malo bolje pogledaš stranicu vidit ćeš da za skoro svaki strain napišu slično, "dobar prinos, sočni plodovi i jako jednostavan za uzgoj, preporuča se početnicima.." Navodno uzimaju sjemena na veliko od drugih banaka i rade rebrending, tako da je lutrija šta ćeš dobit, al su zato pristupačni, ja sam ovo dobio na poklon, al planiram probati neke fotoperiodne od njih jer su mi najdostupniji za početak.</p><p></p><p>Meni se takodjer čini da malo kasne u usporedbi sa drugim dnevnicima, al to prepisujem nešto lošijim uvjetima (temperatura, režim svjetla, loš lst i sl.) i svom neiskustvu, al nadam se da će jedan dio biti gotov do praznika. Plan mi je neki da ih ostavim na ovom biosolid gnoivu da ga testiramo kakav je on sam, imam još dovoljno granula da dodam u top feed po potrebi. </p><p></p><p>Za ovu Fresh Berry bi rekao da fino cvjeta, ova Black Cookie kaska od početka al polako i ona fata ritam, čini se da joj je bila baš prejaka zemlja od starta i velika vlaga, pošto je malo živnula i upravila listove kada smo vlagu doveli pod kontrolu, a i ona je malo izrasla valjda da bolje podnese gnoivo u zemlji. </p><p>Nisam još uspio nabaviti adekvatne podloge pa zalijevam manje više da skoro procuri, a povremeno da procuri 1-2 dl. Nakon samog zalijevanja podignem biljke na mrežu tako da može iscuriti višak vode i da imaju zraka od ispod, al dan nakon ih spustim direkt na podlogu zbog samog grijanja. Nabavim neku grijalicu uskoro i vežem je za termostat, pa ćemo riješit i problem temperature. Par fotki od danas - 44. dan</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Šteko, post: 783374, member: 85781"] Ma to što oni kažu na stranici ja sam davno okačio mačku o rep. Kažu cca. 45- 55 dana cvjetanja, a puni životni ciklus 60 dana, a bome mi nisu procvjetale 5. a ni 15. dan. Ako malo bolje pogledaš stranicu vidit ćeš da za skoro svaki strain napišu slično, "dobar prinos, sočni plodovi i jako jednostavan za uzgoj, preporuča se početnicima.." Navodno uzimaju sjemena na veliko od drugih banaka i rade rebrending, tako da je lutrija šta ćeš dobit, al su zato pristupačni, ja sam ovo dobio na poklon, al planiram probati neke fotoperiodne od njih jer su mi najdostupniji za početak. Meni se takodjer čini da malo kasne u usporedbi sa drugim dnevnicima, al to prepisujem nešto lošijim uvjetima (temperatura, režim svjetla, loš lst i sl.) i svom neiskustvu, al nadam se da će jedan dio biti gotov do praznika. Plan mi je neki da ih ostavim na ovom biosolid gnoivu da ga testiramo kakav je on sam, imam još dovoljno granula da dodam u top feed po potrebi. Za ovu Fresh Berry bi rekao da fino cvjeta, ova Black Cookie kaska od početka al polako i ona fata ritam, čini se da joj je bila baš prejaka zemlja od starta i velika vlaga, pošto je malo živnula i upravila listove kada smo vlagu doveli pod kontrolu, a i ona je malo izrasla valjda da bolje podnese gnoivo u zemlji. Nisam još uspio nabaviti adekvatne podloge pa zalijevam manje više da skoro procuri, a povremeno da procuri 1-2 dl. Nakon samog zalijevanja podignem biljke na mrežu tako da može iscuriti višak vode i da imaju zraka od ispod, al dan nakon ih spustim direkt na podlogu zbog samog grijanja. Nabavim neku grijalicu uskoro i vežem je za termostat, pa ćemo riješit i problem temperature. Par fotki od danas - 44. dan [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Prvi Grow - 2 automatika - DIY BOX 80x80 + DIY e27 LED PANEL 250W
Bottom