Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Prv1 Indoor grow - Jack Herer Auto
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="B7r4zzz" data-source="post: 768469" data-attributes="member: 77864"><p><strong>66. dan</strong></p><p><strong>23. dan cvjetanja</strong></p><p>Zaljevana svakih 3-4 dana svaki put Plantella Cvet i gnojivo od kore banane. Danas sam otkinuo dosta listova, čitao sam da se oko 2-3eg tjedna na automatima moze raditi lollipop, slobodno recite ako mogu jos skinuti za sada sam ostavio pa skinem još poslije. Takoder su se pojavili i kristalcici na listovima. Na stranici s koje sam narucio sjeme pise da cvate 45-55 dana, iskreno sumnjam da ce biti gotova za 55 dana ali vidjet cemo. Za sada fino napreduje i svida mi se kako ide.</p><p></p><p>Prije skidanja listova</p><p>[ATTACH=full]463096[/ATTACH]</p><p>Poslije skidanja listova</p><p>[ATTACH=full]463097[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]463098[/ATTACH]</p><p>Evo i malih kristalcica na listicima</p><p>[ATTACH=full]463099[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="B7r4zzz, post: 768469, member: 77864"] [B]66. dan 23. dan cvjetanja[/B] Zaljevana svakih 3-4 dana svaki put Plantella Cvet i gnojivo od kore banane. Danas sam otkinuo dosta listova, čitao sam da se oko 2-3eg tjedna na automatima moze raditi lollipop, slobodno recite ako mogu jos skinuti za sada sam ostavio pa skinem još poslije. Takoder su se pojavili i kristalcici na listovima. Na stranici s koje sam narucio sjeme pise da cvate 45-55 dana, iskreno sumnjam da ce biti gotova za 55 dana ali vidjet cemo. Za sada fino napreduje i svida mi se kako ide. [B][/B] Prije skidanja listova [ATTACH type="full"]463096[/ATTACH] Poslije skidanja listova [ATTACH type="full"]463097[/ATTACH] [ATTACH type="full"]463098[/ATTACH] Evo i malih kristalcica na listicima [ATTACH type="full"]463099[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Prv1 Indoor grow - Jack Herer Auto
Bottom