Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
PROPRATNA OPREMA
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Eddie" data-source="post: 22535" data-attributes="member: 1595"><p>Text gde se navodi da je Al u proseku kroz ceo spektar najbolji reflektor i da sloj oksida koji dobije vremenom ne smanjuje refleksiju kao kod srebra je sa wikipedije a i vidim svojim ocima i logika govori da ce bolje reflektovati cist Al nego kad svetlost mora da prodje kroz sloj poliestera i da se odbije od isi taj aluminijum. </p><p>I probao sam u improvizovanom box-u od kartonske kutije oblozenom folijom sa smesnih 36 W neonskog svetla bilke su kratke i nabijene, napreduju odlicno.</p><p>Ono sto me zanima je da li se moze verovati i drugim podacima sa takvih sajtova a koje ne mozemo da proverimo. Postoji izreka da ako ne znas sta je dobro gledas sta je skupo ali za to su izgleda culi i marketing menadzeri pa pomalo zloupotrebljavaju.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eddie, post: 22535, member: 1595"] Text gde se navodi da je Al u proseku kroz ceo spektar najbolji reflektor i da sloj oksida koji dobije vremenom ne smanjuje refleksiju kao kod srebra je sa wikipedije a i vidim svojim ocima i logika govori da ce bolje reflektovati cist Al nego kad svetlost mora da prodje kroz sloj poliestera i da se odbije od isi taj aluminijum. I probao sam u improvizovanom box-u od kartonske kutije oblozenom folijom sa smesnih 36 W neonskog svetla bilke su kratke i nabijene, napreduju odlicno. Ono sto me zanima je da li se moze verovati i drugim podacima sa takvih sajtova a koje ne mozemo da proverimo. Postoji izreka da ako ne znas sta je dobro gledas sta je skupo ali za to su izgleda culi i marketing menadzeri pa pomalo zloupotrebljavaju. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
PROPRATNA OPREMA
Bottom