Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Proklete gusjenice
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Prime 80" data-source="post: 603777" data-attributes="member: 65043"><p>Vidi prijatelju, da nisam o bilazio I sklnjao Zute Listove krajem Avgusta, trebio, cistio ih ne bi ni primetio nevolju,.. Kad sam video sta se desava, (ko je doziveo zna osecaj), prskati - jok, nisam tu, i ne Oblecem oko Cura koje su kao.... i da prskam insekticid u sred cvetanja, ni u Snu, Kopriva, Duvan it'd. nemoj da te laze niko, jedino sto mozes uraditi je ,,Pincetu u ruke i rucni rad ", jeste, naucices svaku granu napamet i svaki ce ti hedic proci kroz ruke ali samo tako ces ih se resiti!! Znam, ni ja nemam 4 - 5 biljki pa da mi je lako sr..i svaki drugi mi je Cvet prosao kroz ruke, od 15 Lepotica, jedna desetkovana, od Prelepih Hedova 4-5 ostecena, ali sam resio problem. Kad ga resis, sve je lakse, obilazi svaki, svaki drugi dan cisto da neka nije promakla, (ne zaboravi da lezu i jaja, pored toga sto ga use.u sve, dakle i cetkicom neznom sam pocistio sve, zvuci neverovatno, ali Alternative - nakon pola Aprila Klijanja, presadjivanja, skrivanja od pogleda, i sta sve ne, nije bilo prosto. Kod mene je polu planinska klima, pa su jutra hladna i uopste cele noci, a hladnoca i to sto su teritorijalne je jedina njihova slabost, nazalost nisam znao ovo drugo iskoristiti protiv njih, ali Ruke, jutro - Vece,kad god mozes i izvlaci gamad, resices problem, drugacije ne,.!! [ATTACH=full]231220[/ATTACH][ATTACH=full]231221[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Prime 80, post: 603777, member: 65043"] Vidi prijatelju, da nisam o bilazio I sklnjao Zute Listove krajem Avgusta, trebio, cistio ih ne bi ni primetio nevolju,.. Kad sam video sta se desava, (ko je doziveo zna osecaj), prskati - jok, nisam tu, i ne Oblecem oko Cura koje su kao.... i da prskam insekticid u sred cvetanja, ni u Snu, Kopriva, Duvan it'd. nemoj da te laze niko, jedino sto mozes uraditi je ,,Pincetu u ruke i rucni rad ", jeste, naucices svaku granu napamet i svaki ce ti hedic proci kroz ruke ali samo tako ces ih se resiti!! Znam, ni ja nemam 4 - 5 biljki pa da mi je lako sr..i svaki drugi mi je Cvet prosao kroz ruke, od 15 Lepotica, jedna desetkovana, od Prelepih Hedova 4-5 ostecena, ali sam resio problem. Kad ga resis, sve je lakse, obilazi svaki, svaki drugi dan cisto da neka nije promakla, (ne zaboravi da lezu i jaja, pored toga sto ga use.u sve, dakle i cetkicom neznom sam pocistio sve, zvuci neverovatno, ali Alternative - nakon pola Aprila Klijanja, presadjivanja, skrivanja od pogleda, i sta sve ne, nije bilo prosto. Kod mene je polu planinska klima, pa su jutra hladna i uopste cele noci, a hladnoca i to sto su teritorijalne je jedina njihova slabost, nazalost nisam znao ovo drugo iskoristiti protiv njih, ali Ruke, jutro - Vece,kad god mozes i izvlaci gamad, resices problem, drugacije ne,.!! [ATTACH=full]231220[/ATTACH][ATTACH=full]231221[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Proklete gusjenice
Bottom