Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Bananko Banana" data-source="post: 753781" data-attributes="member: 76491"><p>Prodajem u HR, ili eventualno u EU (za EU možemo se dogovorit oko podjele poštarine)</p><p></p><p>Sve je NOVO i NEKORIŠTENO.</p><p>Razlog prodaje je što sam morao smanjit tent i promjenio se plan, odlučio sam uzet drugu opremu.</p><p></p><p>- Mars Hydro 6'' / 15cm Fan + Thermostat Controller 350CFM / 594m3/h = 130€</p><p>Kupljen je u 11. mjesecu 2021. i garancija mu traje 2 godine od onda. Ima 10 brzina za manualno, ili automaska kontrola ovisno o vlagi i temperaturi. Može se postaviti da prikazuje i Celsius.</p><p>(uz to ide poklon 1 metar zvučno izolirane cijevi, promjer 15cm)</p><p></p><p>- Carbon filter Prima Klima 125mm 240-360 m3/h = 50€</p><p>Nikad otvaran iz kutije i vreće.</p><p>(uz to poklon reduktori: sa 150mm na 125mm, i sa 125mm na 100mm)</p><p></p><p>- 2 komada oscilirajući ventilatori Cyclone 20W / 20cm = 20€ komad</p><p>Ima 2 brzine, 2 regularna klipa i 1 monkey clip, može se mjenjati po potrebi.</p><p>(monkey clip gratis prvom kupcu)</p><p></p><p>- Taifun oscilirajući box fan 45W / 30cm, 3 brzine i timer = 30€</p><p></p><p>- Biobizz nutrijenti, kupljeno prije 6 mjeseci, još uvijek neotvoreno, čuvani na sobnoj temperaturi u mraku. Rok trajanja im je 2 godine, a datum produkcije piše na bar kodu. Ovdje možete pročitati kako doznati točan datum produkcije: <a href="https://www.hydrostork.com/biobizz-products-expiration-date/" target="_blank">https://www.hydrostork.com/biobizz-products-expiration-date/</a></p><p>Budući da su cijene za Biobizz posvuda različite, nađite najeftiniju opciju za tu količinu i pošaljite mi link, ja vam na tu cijenu dajem 25% popusta.</p><p></p><p>- Fish Mix 1L</p><p>- Bio Grow 1L</p><p>- Bio Bloom 1L</p><p>- Top Max 0,5L</p><p>- Acti Vera 0,5L</p><p>- Alg A Mic 0,5L</p><p></p><p>Također poklanjam neke nutrijente od Green House Seeds Co. u pakiranju od 10g</p><p>Ili jedan fabric pot od 4, 8 ili 12L po odabiru.</p><p></p><p>Za HR iznad 50€ ja plaćam poštarinu.</p><p></p><p>(Molim moderatora da spoji ako može)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bananko Banana, post: 753781, member: 76491"] Prodajem u HR, ili eventualno u EU (za EU možemo se dogovorit oko podjele poštarine) Sve je NOVO i NEKORIŠTENO. Razlog prodaje je što sam morao smanjit tent i promjenio se plan, odlučio sam uzet drugu opremu. - Mars Hydro 6'' / 15cm Fan + Thermostat Controller 350CFM / 594m3/h = 130€ Kupljen je u 11. mjesecu 2021. i garancija mu traje 2 godine od onda. Ima 10 brzina za manualno, ili automaska kontrola ovisno o vlagi i temperaturi. Može se postaviti da prikazuje i Celsius. (uz to ide poklon 1 metar zvučno izolirane cijevi, promjer 15cm) - Carbon filter Prima Klima 125mm 240-360 m3/h = 50€ Nikad otvaran iz kutije i vreće. (uz to poklon reduktori: sa 150mm na 125mm, i sa 125mm na 100mm) - 2 komada oscilirajući ventilatori Cyclone 20W / 20cm = 20€ komad Ima 2 brzine, 2 regularna klipa i 1 monkey clip, može se mjenjati po potrebi. (monkey clip gratis prvom kupcu) - Taifun oscilirajući box fan 45W / 30cm, 3 brzine i timer = 30€ - Biobizz nutrijenti, kupljeno prije 6 mjeseci, još uvijek neotvoreno, čuvani na sobnoj temperaturi u mraku. Rok trajanja im je 2 godine, a datum produkcije piše na bar kodu. Ovdje možete pročitati kako doznati točan datum produkcije: [URL]https://www.hydrostork.com/biobizz-products-expiration-date/[/URL] Budući da su cijene za Biobizz posvuda različite, nađite najeftiniju opciju za tu količinu i pošaljite mi link, ja vam na tu cijenu dajem 25% popusta. - Fish Mix 1L - Bio Grow 1L - Bio Bloom 1L - Top Max 0,5L - Acti Vera 0,5L - Alg A Mic 0,5L Također poklanjam neke nutrijente od Green House Seeds Co. u pakiranju od 10g Ili jedan fabric pot od 4, 8 ili 12L po odabiru. Za HR iznad 50€ ja plaćam poštarinu. (Molim moderatora da spoji ako može) [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
Bottom