Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Lunnamoon" data-source="post: 720746" data-attributes="member: 40287"><p>Na prodaju led panel 150W, nov i nekorišćen. Kupljen za potrebe drugog grow šatora koji nikad nisam uspeo da instaliram i na kraju odustao od toga. Panel je ručna izrada poznatog KP prodavca koji radi po narudžbini. Ima 3 COBa po 50W (Epistar) i svaki može zasebno da se pali tj da se aktivira 50,100 ili 150W, tako sam ja tražio. Hlađenje je sjajno izvedeno. Platio sam ga 12000din a sada ide za <strong>8500</strong>din. Dakle nije bio upotrebljen NI JEDNOM, praktično nov. Po meni idealan za jednu do dve biljke. Za svaki dodatni info sam tu, evo i sličica:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lunnamoon, post: 720746, member: 40287"] Na prodaju led panel 150W, nov i nekorišćen. Kupljen za potrebe drugog grow šatora koji nikad nisam uspeo da instaliram i na kraju odustao od toga. Panel je ručna izrada poznatog KP prodavca koji radi po narudžbini. Ima 3 COBa po 50W (Epistar) i svaki može zasebno da se pali tj da se aktivira 50,100 ili 150W, tako sam ja tražio. Hlađenje je sjajno izvedeno. Platio sam ga 12000din a sada ide za [B]8500[/B]din. Dakle nije bio upotrebljen NI JEDNOM, praktično nov. Po meni idealan za jednu do dve biljke. Za svaki dodatni info sam tu, evo i sličica: [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
Bottom