Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="greenstuff" data-source="post: 644889" data-attributes="member: 56596"><p>Nova cijena 500kn</p><p></p><p>Led Grow Light 100w citizen CLU048 + MEAN WELL ELG-100-C1400B , mogučnost dimanja</p><p></p><p>Namjera je bila izrada i prodaja led grow svijetla, ali ova tehnologija prebrzo napreduje i odustao sam, neisplativo je</p><p>Još je bilo u planu staviti grilove na cobove ko zaštitu (imam ih i mogu dat sa svijetlom), ali kako sam odustao i sad stoji pod stolom vec dugo vremena, ide na prodaju, znači nikad korišteno, samo kod isprobavanja</p><p></p><p>- svijetlo 2 x CLU048-1212C4-353H6M3-F1 3500K CRI90 max 100w svijetla, iz zida 112w , vidi sliku</p><p> za montiranje su korišteni original adapteri tako da je moguča brza izmjena cobova, istih a i drugih</p><p>- driver MEAN WELL ELG-100-C1400B - max 1400mA , EFFICIENCY preko 90% zavisi od jačine svijetla</p><p>- cijelo kučište i svi dijelovi osim šarafa su od aluminija, glavna ploča 5mm aluminij</p><p>- termobužiri (negdje i po više slojeva) na svim spojevima, izolacija na svim kontaktima/spojevima</p><p>- ima prekidač za on off, ali ELG meanwell serija može i potenciometrom ugasiti svijetlo</p><p>- ARCTIC MX-2 termalna pasta na svim alu spojevima</p><p>sl2 - max svijetlo, na ostalim slikama min svijetlo, centimetar da se vide dimenzije, i na kraju watmetar kod max potrošnje</p><p>sl7/8/9 - lumeni po cobu na max 1400ma kod Tc(c) 45, te preporuka citizena za cri 90 preko cri 80</p><p></p><p><strong><u>Napomena</u>: Citizen cri 90 ima bolji spektar od cri 80 tako da iako ima manji broj lumena po watu ima kvalitetnije/naprednije svijetlo....</strong></p><p></p><p>jedan primjer real life testa i usporedba cri 90 vs cri 80</p><p><a href="https://www.rollitup.org/t/dhp-presents-citizen-cob-1812-3500k-80cri-vs-1812-3500k-90-cri.932990/" target="_blank">citizen cri 90 vs citizen cri 80</a></p><p></p><p>za sve upite, data sheetove, ostale informacije slobodno pitajte, hvala</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="greenstuff, post: 644889, member: 56596"] Nova cijena 500kn Led Grow Light 100w citizen CLU048 + MEAN WELL ELG-100-C1400B , mogučnost dimanja Namjera je bila izrada i prodaja led grow svijetla, ali ova tehnologija prebrzo napreduje i odustao sam, neisplativo je Još je bilo u planu staviti grilove na cobove ko zaštitu (imam ih i mogu dat sa svijetlom), ali kako sam odustao i sad stoji pod stolom vec dugo vremena, ide na prodaju, znači nikad korišteno, samo kod isprobavanja - svijetlo 2 x CLU048-1212C4-353H6M3-F1 3500K CRI90 max 100w svijetla, iz zida 112w , vidi sliku za montiranje su korišteni original adapteri tako da je moguča brza izmjena cobova, istih a i drugih - driver MEAN WELL ELG-100-C1400B - max 1400mA , EFFICIENCY preko 90% zavisi od jačine svijetla - cijelo kučište i svi dijelovi osim šarafa su od aluminija, glavna ploča 5mm aluminij - termobužiri (negdje i po više slojeva) na svim spojevima, izolacija na svim kontaktima/spojevima - ima prekidač za on off, ali ELG meanwell serija može i potenciometrom ugasiti svijetlo - ARCTIC MX-2 termalna pasta na svim alu spojevima sl2 - max svijetlo, na ostalim slikama min svijetlo, centimetar da se vide dimenzije, i na kraju watmetar kod max potrošnje sl7/8/9 - lumeni po cobu na max 1400ma kod Tc(c) 45, te preporuka citizena za cri 90 preko cri 80 [B][U]Napomena[/U]: Citizen cri 90 ima bolji spektar od cri 80 tako da iako ima manji broj lumena po watu ima kvalitetnije/naprednije svijetlo....[/B] jedan primjer real life testa i usporedba cri 90 vs cri 80 [URL='https://www.rollitup.org/t/dhp-presents-citizen-cob-1812-3500k-80cri-vs-1812-3500k-90-cri.932990/']citizen cri 90 vs citizen cri 80[/URL] za sve upite, data sheetove, ostale informacije slobodno pitajte, hvala [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
Bottom