Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Ekserter" data-source="post: 528167" data-attributes="member: 49824"><p><span style="font-family: 'Verdana'">Prodajem homemade led panel 70*3w na 7 aluminijskih profila 3mm deljine. </span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">180w (6 profila) je full spectrum i 30w (1 središnji profil) blue.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">Znači 210w (stvarnih 140w). Panel nema potrebe za hlađenjem. </span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">Svaki panel je na svom driveru tako da ako što i crkne lako se zamjeni a i bez zamjene grow se nastavlja sa 15-ak % manje svjetla.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">Ima dva napajanja, jedno za tri središnja profila (90w od kojih je jedan čisto plavog spektra za vege) a ostatak za ostala 4 profila i ostalih 120w.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">Prva 3 tjedna sam ja radio sa 90 tj 60w.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">Ima i 4 kuke za staviti na lance.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">U boxu 70*70cm kraljevski odradio 2 growa sa po dvije manje sorte i sada ide u dobre ruke jer je moja znatiželja ispunjena i zbog niza drugih razloga prestajem sa svima nam dragim hobijem.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">Cijena je 500kn i nema spuštanja pa ako nitko neće ide na tavan za "tko zna jednog dana".</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">Samo ZG primopredaja. [ATTACH=full]146744[/ATTACH] [ATTACH=full]146745[/ATTACH] [ATTACH=full]146746[/ATTACH] [ATTACH=full]146747[/ATTACH] [ATTACH=full]146748[/ATTACH] </span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekserter, post: 528167, member: 49824"] [FONT=Verdana]Prodajem homemade led panel 70*3w na 7 aluminijskih profila 3mm deljine. 180w (6 profila) je full spectrum i 30w (1 središnji profil) blue. Znači 210w (stvarnih 140w). Panel nema potrebe za hlađenjem. Svaki panel je na svom driveru tako da ako što i crkne lako se zamjeni a i bez zamjene grow se nastavlja sa 15-ak % manje svjetla. Ima dva napajanja, jedno za tri središnja profila (90w od kojih je jedan čisto plavog spektra za vege) a ostatak za ostala 4 profila i ostalih 120w. Prva 3 tjedna sam ja radio sa 90 tj 60w. Ima i 4 kuke za staviti na lance. U boxu 70*70cm kraljevski odradio 2 growa sa po dvije manje sorte i sada ide u dobre ruke jer je moja znatiželja ispunjena i zbog niza drugih razloga prestajem sa svima nam dragim hobijem. Cijena je 500kn i nema spuštanja pa ako nitko neće ide na tavan za "tko zna jednog dana". Samo ZG primopredaja. [ATTACH=full]146744[/ATTACH] [ATTACH=full]146745[/ATTACH] [ATTACH=full]146746[/ATTACH] [ATTACH=full]146747[/ATTACH] [ATTACH=full]146748[/ATTACH] [/FONT] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
Bottom