Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mikule" data-source="post: 448519" data-attributes="member: 46064"><p>na prodaju komplet:</p><p></p><p>Grow Box 60x60x160 sa duplim dnom</p><p>Easy Roller Nosači Reflektora - 2komada</p><p>cool tube sa aluminijumskim krilima</p><p>Sijalica MH 250W SuperGrow</p><p>Sijalica HPS 250W SuperBloom</p><p>Balast 250 sa svim kablovima</p><p>dva ventilatora za odvod vazduha</p><p>oko 2.5 metra alu flex creva. podeljena na dva dela</p><p>mehanicki tajmer</p><p>cool tube, ventilatori, creva..isti Fi pa nema nista da se budzi</p><p>plus ostale gluposti tipa saksijice, pimpetice itd...to nista nije korisceno.</p><p></p><p>komplet je polovan...ALI..koriscen je ukupno 20 dana (12/12 ciklus). HPS nije ni koriscena. samo je probana.</p><p>trebao mi je growbox za pokusaj kultivacije posebne vrste paradajiza i ukrasnog cveca...ne odgovara mi velicina nikako tako da ovaj ide na prodaju.</p><p></p><p>cena> 23 hiljade dinara.</p><p>Saljem brzom postom.</p><p>Srbija samo.</p><p>Kontakt preko privatne poruke</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mikule, post: 448519, member: 46064"] na prodaju komplet: Grow Box 60x60x160 sa duplim dnom Easy Roller Nosači Reflektora - 2komada cool tube sa aluminijumskim krilima Sijalica MH 250W SuperGrow Sijalica HPS 250W SuperBloom Balast 250 sa svim kablovima dva ventilatora za odvod vazduha oko 2.5 metra alu flex creva. podeljena na dva dela mehanicki tajmer cool tube, ventilatori, creva..isti Fi pa nema nista da se budzi plus ostale gluposti tipa saksijice, pimpetice itd...to nista nije korisceno. komplet je polovan...ALI..koriscen je ukupno 20 dana (12/12 ciklus). HPS nije ni koriscena. samo je probana. trebao mi je growbox za pokusaj kultivacije posebne vrste paradajiza i ukrasnog cveca...ne odgovara mi velicina nikako tako da ovaj ide na prodaju. cena> 23 hiljade dinara. Saljem brzom postom. Srbija samo. Kontakt preko privatne poruke [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
Bottom