Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="MarkoMil" data-source="post: 432756" data-attributes="member: 38146"><p><strong>Prodajem:</strong></p><p><strong>Komplet 150w HPS</strong>( balast, upaljac, sijalica, grlo, kablovi)-sijalica marke lucalox</p><p><strong>Komplet 250w HPS</strong>( balast, upaljac, sijalica, grlo, kablovi)-sijalica marke lucalox</p><p><strong>70w Hps zarulju </strong>(samo zaruljam nova)-sijalica marke sylvania</p><p></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>Ventilator</strong> aksijalni winflex 185m3/h (VKO 125mm)</span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>Ventilator</strong> colibri ultra kompakt axial fan 100m3/h (100mm)</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>Gratis:</strong></span></p><p><span style="font-size: 15px">1m obicnih cjevi 100mm</span></p><p><span style="font-size: 15px">3m cijevi za izoliranje zvuka 125mm</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Sve ja koristeno jako malo a jedan vent i nije koristen.. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Hrv, slavonija.. preferiram osobnu primopredaju..</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>Slike i ostali upiti u preivate messing..</strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><em>Cijena 100 eura</em></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MarkoMil, post: 432756, member: 38146"] [B]Prodajem: Komplet 150w HPS[/B]( balast, upaljac, sijalica, grlo, kablovi)-sijalica marke lucalox [B]Komplet 250w HPS[/B]( balast, upaljac, sijalica, grlo, kablovi)-sijalica marke lucalox [B]70w Hps zarulju [/B](samo zaruljam nova)-sijalica marke sylvania [SIZE=4][B]Ventilator[/B] aksijalni winflex 185m3/h (VKO 125mm) [B]Ventilator[/B] colibri ultra kompakt axial fan 100m3/h (100mm) [B]Gratis:[/B] 1m obicnih cjevi 100mm 3m cijevi za izoliranje zvuka 125mm Sve ja koristeno jako malo a jedan vent i nije koristen.. Hrv, slavonija.. preferiram osobnu primopredaju.. [B]Slike i ostali upiti u preivate messing..[/B] [B][I]Cijena 100 eura[/I][/B][/SIZE] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
Bottom