Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stefab" data-source="post: 367025" data-attributes="member: 45126"><p>Pozdrav ljudi,</p><p>pre par meseci sam poceo da citam o unutrasnjem uzgoju i potrebnom materijalu za isti pa sam na kraju nasao i vas forum i voleo bih da mi pomognete oko kupovine.</p><p>Odlucio sam da napravim box velicine 100/100/120 da ga oblozim sa Diamond ili Mylar folijom , da uzmem 400w HPS i MH sijalice sa balastom koji moze obe da ih podrzi jer bi ih menjao na vege/cvetanje kao sto ide(ne znam da li mi treba cool tube i reflektor posto bih stavio neku od folija i na krov boxa) stavio bih 2 kompijuterska ventilatora da uduvavaju vazduh i jedan jaci da izduvava(wc vent.) na koji bih stavio karbon filter koji bih napravio( radije bih koristio neki kontroler mirisa ali ne znam da li su kvalitetni(da li uopste rade)), dzakove(smart pot ili nesto slicno njemu sa jeftinijom cenom) od 10l cetiri komada. Zemlju bih uzeo terra magmu i hesi bloom,boost,tnt,super vit,bud candy i hesi root za klonove(ne znam da li bi trebalo da uzmem i phosporuse plus).</p><p>Sada mene interesuju vasa iskustva sa cenama ovih proizvoda i koja je to cena koja je korektna za njih(iskren da budem mnogo mi je da dam 580e za sve ovo a toliko sam nasao na jednom od nasih sajtova).</p><p>I naravno ako neko zeli da proda bilo sta od ovih stvari rado bih kupio ali da nije odradilo vise od jednog growa. Srbija</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stefab, post: 367025, member: 45126"] Pozdrav ljudi, pre par meseci sam poceo da citam o unutrasnjem uzgoju i potrebnom materijalu za isti pa sam na kraju nasao i vas forum i voleo bih da mi pomognete oko kupovine. Odlucio sam da napravim box velicine 100/100/120 da ga oblozim sa Diamond ili Mylar folijom , da uzmem 400w HPS i MH sijalice sa balastom koji moze obe da ih podrzi jer bi ih menjao na vege/cvetanje kao sto ide(ne znam da li mi treba cool tube i reflektor posto bih stavio neku od folija i na krov boxa) stavio bih 2 kompijuterska ventilatora da uduvavaju vazduh i jedan jaci da izduvava(wc vent.) na koji bih stavio karbon filter koji bih napravio( radije bih koristio neki kontroler mirisa ali ne znam da li su kvalitetni(da li uopste rade)), dzakove(smart pot ili nesto slicno njemu sa jeftinijom cenom) od 10l cetiri komada. Zemlju bih uzeo terra magmu i hesi bloom,boost,tnt,super vit,bud candy i hesi root za klonove(ne znam da li bi trebalo da uzmem i phosporuse plus). Sada mene interesuju vasa iskustva sa cenama ovih proizvoda i koja je to cena koja je korektna za njih(iskren da budem mnogo mi je da dam 580e za sve ovo a toliko sam nasao na jednom od nasih sajtova). I naravno ako neko zeli da proda bilo sta od ovih stvari rado bih kupio ali da nije odradilo vise od jednog growa. Srbija [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
Bottom