Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="esidee" data-source="post: 208648" data-attributes="member: 29151"><p>Ne znam ko je pindu , al nije ni bitno , ja sam ovo kupio u prodavnici u NS i platio 4000 samo balast , u *********** je balast sad za malo 5000 . JA sam u prodavnicu isao dva puta sa 12000 da bi se opremio , nasao sam samo jedno mesto gde bi izasao jeftinije a to je neka veleprodaja u BG , al bi me izaslo isto da sam naruchio dostavom... Tako da ne znam , samo sam reflektor platio 3000 , a ispadne da sam za 4000 mogao uzeti tu opremu . Ne verujem,ne vidim tu logiku , ja nudim </p><p>REflektor flood light</p><p>250w sijalicu HPS moze i MH</p><p>starter</p><p>kondenzator</p><p>balast</p><p>tajmer</p><p>termometar</p><p>3x 12 cm ventovi</p><p>1x duckt fan 150 kubnih metara po satu</p><p>3x 45w cfl 6700K</p><p>1x 25w 2700k</p><p>zemlju tera magma</p><p>gnojivo Flora</p><p></p><p>recimo samo te CFL sijalice kostaju 4000-5000 hiljada u merkatoru gde sam ih kupio, vent je 1500 jedan, ona 3 su 1500 isto , tajmer je 600 termometar 500... eto brda kesa a ni dosao nisam do sijalice , ja sam to toliko platio, a sad ako to neko moze za 4-5 hiljada da uzme , nek mi molim vas poshalje rachun i utoku da se utepam odma kad sam dao tolke pare a nisam morao. I sad posto niko to nece da uzmem za 5000 pristajem i na zamenu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="esidee, post: 208648, member: 29151"] Ne znam ko je pindu , al nije ni bitno , ja sam ovo kupio u prodavnici u NS i platio 4000 samo balast , u *********** je balast sad za malo 5000 . JA sam u prodavnicu isao dva puta sa 12000 da bi se opremio , nasao sam samo jedno mesto gde bi izasao jeftinije a to je neka veleprodaja u BG , al bi me izaslo isto da sam naruchio dostavom... Tako da ne znam , samo sam reflektor platio 3000 , a ispadne da sam za 4000 mogao uzeti tu opremu . Ne verujem,ne vidim tu logiku , ja nudim REflektor flood light 250w sijalicu HPS moze i MH starter kondenzator balast tajmer termometar 3x 12 cm ventovi 1x duckt fan 150 kubnih metara po satu 3x 45w cfl 6700K 1x 25w 2700k zemlju tera magma gnojivo Flora recimo samo te CFL sijalice kostaju 4000-5000 hiljada u merkatoru gde sam ih kupio, vent je 1500 jedan, ona 3 su 1500 isto , tajmer je 600 termometar 500... eto brda kesa a ni dosao nisam do sijalice , ja sam to toliko platio, a sad ako to neko moze za 4-5 hiljada da uzme , nek mi molim vas poshalje rachun i utoku da se utepam odma kad sam dao tolke pare a nisam morao. I sad posto niko to nece da uzmem za 5000 pristajem i na zamenu. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
Bottom