Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="zlavjestica" data-source="post: 201533" data-attributes="member: 28551"><p>ne znam dali je ovo ok.jer, ne prodajem ja...ja sam samo naletila na super povoljan oglas na njuskalu..</p><p>frajer prodaje :</p><p>Prodajem HPS komplete 400W. Komplet se sastoji od ELEKTROKOVINA prigusnice HPS/MH, propaljivaca, grla E40, i zarulje 400W GIB FlowerSpectre XTreme Output 128.000 Phyto-Lumena. Na stranici <a href="http://www.gib-lighting.de/" target="_blank">GIB Lighting - Wir sind die Spezialisten für Pflanzenbeleuchtung</a> se moze provjeriti visina lumena. Na prodaju su 2 kompleta. I imam 4 kompleta ELEKTROKOVINA prigušnica, propaljivač, grlo E40 I žarulje Tež tzv. balonke. Prvi komplet je 300 kn, a drugi komplet 250 kn cijena je promjenjiva ovisno o količini kupovine.</p><p></p><p>300kn je komplet prig+start+sijalica GIB-400W+grlo E40</p><p>pa..obzirom da je full povoljno.reko da podijelim to sa vama....</p><p></p><p>treba trazhiti pod rasvjetom.</p><p>( ako ne nadjete..a zanima vas-zapisala sam broj..pa mozhete pitat mene na priv. +tip shalje poshtom )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zlavjestica, post: 201533, member: 28551"] ne znam dali je ovo ok.jer, ne prodajem ja...ja sam samo naletila na super povoljan oglas na njuskalu.. frajer prodaje : Prodajem HPS komplete 400W. Komplet se sastoji od ELEKTROKOVINA prigusnice HPS/MH, propaljivaca, grla E40, i zarulje 400W GIB FlowerSpectre XTreme Output 128.000 Phyto-Lumena. Na stranici [URL="http://www.gib-lighting.de/"]GIB Lighting - Wir sind die Spezialisten für Pflanzenbeleuchtung[/URL] se moze provjeriti visina lumena. Na prodaju su 2 kompleta. I imam 4 kompleta ELEKTROKOVINA prigušnica, propaljivač, grlo E40 I žarulje Tež tzv. balonke. Prvi komplet je 300 kn, a drugi komplet 250 kn cijena je promjenjiva ovisno o količini kupovine. 300kn je komplet prig+start+sijalica GIB-400W+grlo E40 pa..obzirom da je full povoljno.reko da podijelim to sa vama.... treba trazhiti pod rasvjetom. ( ako ne nadjete..a zanima vas-zapisala sam broj..pa mozhete pitat mene na priv. +tip shalje poshtom ) [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
Bottom