Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="NJBJS_Radovan" data-source="post: 158951" data-attributes="member: 22361"><p>ALO BRE KOLEGE?!</p><p></p><p>Alo??</p><p></p><p>Rekao sam da menjam partypoker.com account sa 45$ i to sam i mislio...</p><p></p><p>Zato sto je iznos previse mali da bi isao bank transfer,nemam k-karticu, a ako bih odlucio da mi posalju cek, skinuli bi mi 5$ ili 10$ (nisam siguran) za "fee", i jos bi morao da cekam od 5 do 7 dana....</p><p>Znaci zasto bi cekao i jos placao 20% para sa akaunta,ako neko ovde ima da bi rado opikao poker,a ima nesto sitno od opreme sto mu ne treba......</p><p>I ne pricamo o hiljadama pricamo o 45$ (30e)....A i kad bi neko hteo,svakako bi morali da se nadjemo da ja uzmem to sto treba pa bi otisli negde na net da i ovo prebacimo lice u lice....</p><p></p><p>Znaci kes moze da se digne, jedino sto treba da se plati fee i da se ceka 5-7 dana,ali moze,znaci nije nikakav problem.......I ne nije nikakav bonus ili bilo sta slicno,moje su pare,ne znam odakle ti sad to...</p><p></p><p>Kakvo optuzivanje kakve PM, pa zar nije lakse lepo pitati??</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NJBJS_Radovan, post: 158951, member: 22361"] ALO BRE KOLEGE?! Alo?? Rekao sam da menjam partypoker.com account sa 45$ i to sam i mislio... Zato sto je iznos previse mali da bi isao bank transfer,nemam k-karticu, a ako bih odlucio da mi posalju cek, skinuli bi mi 5$ ili 10$ (nisam siguran) za "fee", i jos bi morao da cekam od 5 do 7 dana.... Znaci zasto bi cekao i jos placao 20% para sa akaunta,ako neko ovde ima da bi rado opikao poker,a ima nesto sitno od opreme sto mu ne treba...... I ne pricamo o hiljadama pricamo o 45$ (30e)....A i kad bi neko hteo,svakako bi morali da se nadjemo da ja uzmem to sto treba pa bi otisli negde na net da i ovo prebacimo lice u lice.... Znaci kes moze da se digne, jedino sto treba da se plati fee i da se ceka 5-7 dana,ali moze,znaci nije nikakav problem.......I ne nije nikakav bonus ili bilo sta slicno,moje su pare,ne znam odakle ti sad to... Kakvo optuzivanje kakve PM, pa zar nije lakse lepo pitati?? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
Bottom