Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="J.T.M.S.I.G.V.ORG" data-source="post: 154613" data-attributes="member: 20715"><p>ljudi ovako...<span style="font-family: 'Times New Roman'">ja sam ti iz zgba...prigušnica je stara 2 mjeseca...visokonaponski kabel(titanska žica) jer ako imaš bakrenu ode sve u zrak....raspaljivač(starter isto 2 mj star) i hps 400 w sa 30 w plavoga spectra....</span><span style="color: #222222"><span style="font-family: 'Times New Roman'">a gle ovako-hps400 w8PHILIPSOVA-MASTER) mi je star isto 2 mj platio sam je 400.kn prigušnica mi je bila 170 raspaljivač 70 kabel 1 m 60 kuna,+ kit(aluminiski 70 posto reflekcija svijetla) za lampu sa grlom...150 kn..</span></span></p><p><span style="color: #222222"><span style="font-family: 'Times New Roman'"></span></span></p><p><span style="color: #222222"><span style="font-family: 'Times New Roman'">pa možda bi dao za 500 kuna..ali ako imaš možda clf možemo se dogovoriti za puno manje...Moje je sve staro2mj...MIJENJAM ZA CFL</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="J.T.M.S.I.G.V.ORG, post: 154613, member: 20715"] ljudi ovako...[FONT=Times New Roman]ja sam ti iz zgba...prigušnica je stara 2 mjeseca...visokonaponski kabel(titanska žica) jer ako imaš bakrenu ode sve u zrak....raspaljivač(starter isto 2 mj star) i hps 400 w sa 30 w plavoga spectra....[/FONT][COLOR=#222222][FONT=Times New Roman]a gle ovako-hps400 w8PHILIPSOVA-MASTER) mi je star isto 2 mj platio sam je 400.kn prigušnica mi je bila 170 raspaljivač 70 kabel 1 m 60 kuna,+ kit(aluminiski 70 posto reflekcija svijetla) za lampu sa grlom...150 kn.. pa možda bi dao za 500 kuna..ali ako imaš možda clf možemo se dogovoriti za puno manje...Moje je sve staro2mj...MIJENJAM ZA CFL[/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
Bottom