Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="daktilograf" data-source="post: 750810" data-attributes="member: 70003"><p>Oprema za indor uzgoj paradajza ili industriskekonoplje:</p><p>150x150x200 sator, koriscen, ima rupica nekih gde probija svetlo (mislim na rupice manje od 1mm) nema nikakvih drugih ostecenja, osim fleku na podu kad mi je jednom nesretnom prilikom pala lampa, ali nije probusen, nema light leak. Pored toga imam 2 x lumatek 660 digitalni balast. To se pokazalo kao dobar kombo, 2 lumateka u 150x150. Uz to prodajem 1 turbinu f150 (75w) ima porotok oko 400 m3/h i jednu tt125 (ona mala sa 2 brzine). Imam i korscen karbonski filter za koji bih rekao da nije potpuno ispravan i ne naplacujem ga, moze za prvu pomoc, ali meni se cini da probija miris kroz njega. Ako nadjem dajem i 5-6 hps i jednu ili 2 mh sijalice (ima tu dobrih da gore jos....), a naci cu verovatno. Ne znam da li sam jos nesto zaboravio, a da ima i reflektori, ovi obicni, a cini mi se da ima i jedan onaj bas veliki sa podesavanjem. </p><p>Sve 350 evrica. </p><p>Pored toga imam prigusnice 600w magnetne</p><p>2 ili 3 komada po 40e komad</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="daktilograf, post: 750810, member: 70003"] Oprema za indor uzgoj paradajza ili industriskekonoplje: 150x150x200 sator, koriscen, ima rupica nekih gde probija svetlo (mislim na rupice manje od 1mm) nema nikakvih drugih ostecenja, osim fleku na podu kad mi je jednom nesretnom prilikom pala lampa, ali nije probusen, nema light leak. Pored toga imam 2 x lumatek 660 digitalni balast. To se pokazalo kao dobar kombo, 2 lumateka u 150x150. Uz to prodajem 1 turbinu f150 (75w) ima porotok oko 400 m3/h i jednu tt125 (ona mala sa 2 brzine). Imam i korscen karbonski filter za koji bih rekao da nije potpuno ispravan i ne naplacujem ga, moze za prvu pomoc, ali meni se cini da probija miris kroz njega. Ako nadjem dajem i 5-6 hps i jednu ili 2 mh sijalice (ima tu dobrih da gore jos....), a naci cu verovatno. Ne znam da li sam jos nesto zaboravio, a da ima i reflektori, ovi obicni, a cini mi se da ima i jedan onaj bas veliki sa podesavanjem. Sve 350 evrica. Pored toga imam prigusnice 600w magnetne 2 ili 3 komada po 40e komad [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
Bottom