Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="LupusHerbivor" data-source="post: 614032" data-attributes="member: 64662"><p>Prodajem:</p><p>2x 400w prigusnice (starter/upaljac ugraden tvornicki u njima)</p><p>2x Osram 400w zarulje (3 growa, keve mi nevenke)</p><p>Dvostruki CoolVent reflektor homemade izrade (za obje zarulje odjednom)</p><p>3 profesionalna reflektora za industrijske hale, uz njih poklanjam i 2x 250W i 1x400W prigusnice za zivine zarulje (dobre jedino za prodat u bakar) plus 3 upaljaca/startera (standardni, pasu uz sve stare HPS prigusnice).</p><p>Vise desetaka profesionalnih MH i LED zarulja, nikad koristenih, spajaju se na 125w i 150w prigusnice (zarulje su idealne za mikro growove jer su velike kao tipicne kucne zarulje a daju 125 a neke 150 MH W).</p><p>Uz to poklanjam svu outdoor opremu za gerila grow, lopate, stihace, krapmove, kosa te razne sitnice.</p><p></p><p>Razlog prodaje je preseljene iz lijepe nase u bolje krajeve.</p><p>Ponuda vrijedi sljedecih tjedan, dva, ko da najvise uzima sve i uzivajte i sadite!</p><p></p><p>Vise info na PM al nema razloga da se smaramo, sva oprema je komplet ispravna, ne prodaje sve pojedinacno, dakle prodajem sve u KOMPLETu.</p><p></p><p>Lokacija ZG, moguca i dostava po dogovoru.</p><p></p><p>Uz to ubacujem i nekoliko starih PC kucista ako nekome treba (sa svim komponentama u njima, dakle ima i ventova koji rade). Imam i jos nekih raznoraznih gnojiva koje takoder dajem, dakle total sellout, dam samo da prodam!!</p><p></p><p>edit</p><p></p><p></p><p>Edit Lupus:</p><p>Isprike! Minimalna cijena 500kn/70€ pa nadalje! ZA SVE.</p><p>Moze i zamjena za 4G 5 incni smartphone.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LupusHerbivor, post: 614032, member: 64662"] Prodajem: 2x 400w prigusnice (starter/upaljac ugraden tvornicki u njima) 2x Osram 400w zarulje (3 growa, keve mi nevenke) Dvostruki CoolVent reflektor homemade izrade (za obje zarulje odjednom) 3 profesionalna reflektora za industrijske hale, uz njih poklanjam i 2x 250W i 1x400W prigusnice za zivine zarulje (dobre jedino za prodat u bakar) plus 3 upaljaca/startera (standardni, pasu uz sve stare HPS prigusnice). Vise desetaka profesionalnih MH i LED zarulja, nikad koristenih, spajaju se na 125w i 150w prigusnice (zarulje su idealne za mikro growove jer su velike kao tipicne kucne zarulje a daju 125 a neke 150 MH W). Uz to poklanjam svu outdoor opremu za gerila grow, lopate, stihace, krapmove, kosa te razne sitnice. Razlog prodaje je preseljene iz lijepe nase u bolje krajeve. Ponuda vrijedi sljedecih tjedan, dva, ko da najvise uzima sve i uzivajte i sadite! Vise info na PM al nema razloga da se smaramo, sva oprema je komplet ispravna, ne prodaje sve pojedinacno, dakle prodajem sve u KOMPLETu. Lokacija ZG, moguca i dostava po dogovoru. Uz to ubacujem i nekoliko starih PC kucista ako nekome treba (sa svim komponentama u njima, dakle ima i ventova koji rade). Imam i jos nekih raznoraznih gnojiva koje takoder dajem, dakle total sellout, dam samo da prodam!! edit Edit Lupus: Isprike! Minimalna cijena 500kn/70€ pa nadalje! ZA SVE. Moze i zamjena za 4G 5 incni smartphone. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
Bottom