Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Krstas71" data-source="post: 579757" data-attributes="member: 45734"><p>Prodajem sve za indor, grow box 80-80-160, digitalni i magnetni balast od 400w, digitalni je podesiv i nov je, sva oprema je radila jedan grow i skoro je nova, cool tube, sijalice 3 kom od 400w, dve su nove, nosace za cool tube, dve turbine od 120 i jedan vent za izvlacenje, Sencor ovlazivac, mini ozonizator, 4 nove saksije italijanske cetvrtaste,mrezu za grow box za regulisanje rasta biljaka, 3 kom meraca vlage i temperature, dosta hrane imam Advaced Nutriens, Canna i Hesi, dovoljno za bar godinu dana, u principu imam sve sto biljkama treba od smena do ispiranja,imam i X-seed nov za germinaciju semenki kao i 15 kom Nirvana free seed sto salju uz ordere od preko 50e za brend semenke, vase je samo da postavite i uzivate ostalo sve imam, imam i gomilu pipeta, meraca posuda pa cak i bure za vodu. Kupovao sam sve online i u ***********..Cena za sve sto imam je 250e sto je povoljno bas bas...Srbija, Bg-kontakt na PP pa ostavljam br mob.</p><p></p><p>Na teritori Srbije dovozim opremu uz dogovor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krstas71, post: 579757, member: 45734"] Prodajem sve za indor, grow box 80-80-160, digitalni i magnetni balast od 400w, digitalni je podesiv i nov je, sva oprema je radila jedan grow i skoro je nova, cool tube, sijalice 3 kom od 400w, dve su nove, nosace za cool tube, dve turbine od 120 i jedan vent za izvlacenje, Sencor ovlazivac, mini ozonizator, 4 nove saksije italijanske cetvrtaste,mrezu za grow box za regulisanje rasta biljaka, 3 kom meraca vlage i temperature, dosta hrane imam Advaced Nutriens, Canna i Hesi, dovoljno za bar godinu dana, u principu imam sve sto biljkama treba od smena do ispiranja,imam i X-seed nov za germinaciju semenki kao i 15 kom Nirvana free seed sto salju uz ordere od preko 50e za brend semenke, vase je samo da postavite i uzivate ostalo sve imam, imam i gomilu pipeta, meraca posuda pa cak i bure za vodu. Kupovao sam sve online i u ***********..Cena za sve sto imam je 250e sto je povoljno bas bas...Srbija, Bg-kontakt na PP pa ostavljam br mob. Na teritori Srbije dovozim opremu uz dogovor [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
Bottom