Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Krstas71" data-source="post: 544368" data-attributes="member: 45734"><p>Prodajem dva grow box-a,100*100*200 i 80*80*160, sa svom opremom, cool tube 125*500, carbon filterom 125*250, 4 sijalice od 400w.. radile mesec dana, kao i sijalice od 600w 5 komada, skoro nove. 4 turbine od 125mm, 2 ventilatora od 100m, tajmere, merace temperature i vlage bez da se otvaraju box- evi sa sondama! Apsolutno sve za unutrasnju uzgoj, sakaije nove 5 kom, canna od 50 l dzak zemlje nov. Hranu Advanced Nutrients ceo program od litre, od 500ml i 250 ml, ave sto ima ovaj proizodjac to imam, kao I Hesi i Canna hranu.. hrana je maltene nova i skoro nije koriscena. Sve sto ima u Hidrofonici da se kupi imam. Imam i digitalni balast podesiv i nov od 400 w kao i magnetni od 400w, 2 ph metra, ec metar i sve ostalo, kao sto su tecnosti za spustanje i dizanje ph vode plus imam i za kloniranje rasada tecnosti. Znaci za 2 potpuno funkcionalana grow boxa vam fali jedna lampa ili cool tube. Cena za sve je 600evra i ne prodajem nista pojedinacno. Potrebna vam je dobra volja i mesto samo sve ostalo imam da prodam. Od prosle godine se ne bavim time i to je razlog prodaje.imam cak i alu creva od 125mn, znaci sve bukvalno... Sretna kupovina ozbiljnim uzgajivacima!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krstas71, post: 544368, member: 45734"] Prodajem dva grow box-a,100*100*200 i 80*80*160, sa svom opremom, cool tube 125*500, carbon filterom 125*250, 4 sijalice od 400w.. radile mesec dana, kao i sijalice od 600w 5 komada, skoro nove. 4 turbine od 125mm, 2 ventilatora od 100m, tajmere, merace temperature i vlage bez da se otvaraju box- evi sa sondama! Apsolutno sve za unutrasnju uzgoj, sakaije nove 5 kom, canna od 50 l dzak zemlje nov. Hranu Advanced Nutrients ceo program od litre, od 500ml i 250 ml, ave sto ima ovaj proizodjac to imam, kao I Hesi i Canna hranu.. hrana je maltene nova i skoro nije koriscena. Sve sto ima u Hidrofonici da se kupi imam. Imam i digitalni balast podesiv i nov od 400 w kao i magnetni od 400w, 2 ph metra, ec metar i sve ostalo, kao sto su tecnosti za spustanje i dizanje ph vode plus imam i za kloniranje rasada tecnosti. Znaci za 2 potpuno funkcionalana grow boxa vam fali jedna lampa ili cool tube. Cena za sve je 600evra i ne prodajem nista pojedinacno. Potrebna vam je dobra volja i mesto samo sve ostalo imam da prodam. Od prosle godine se ne bavim time i to je razlog prodaje.imam cak i alu creva od 125mn, znaci sve bukvalno... Sretna kupovina ozbiljnim uzgajivacima! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
Bottom