Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="ultras94" data-source="post: 529702" data-attributes="member: 58132"><p>Prodajem UFO led panel 80 eura</p><p>ili zamjena za turbinu kapaciteta od 400-600 m3/h</p><p></p><p>Idealan za manje bokseve</p><p>Iako na panelu pise 400W ustvari je stvarnih 130W-150W.</p><p>Panel je nov , radio samo nekih 20-30 sati i placen je 110 eura, nije koristen jer sam nabavio hans-a.</p><p></p><p>Specifikacije:</p><p>Snaga: 130W -150W</p><p>Napon: 85-265V</p><p>Vodootporan: IP66</p><p>Certifikati: CCC,CE,FCC,RoHS</p><p>Izvor svjetla: LED diode</p><p>LED Boja: Full spectrum</p><p>Talasna duzina : 380nm - 480nm</p><p>Material: Aluminum + Acrylic</p><p>Velicina (Precnik)*(Visina):175mm*65mm</p><p>Ugao svjetla: 120 stepeni</p><p>Boja kucista:Bjela</p><p>Zivotni vjek:50,000 sati</p><p>Vrsta utikaca:EU</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ultras94, post: 529702, member: 58132"] Prodajem UFO led panel 80 eura ili zamjena za turbinu kapaciteta od 400-600 m3/h Idealan za manje bokseve Iako na panelu pise 400W ustvari je stvarnih 130W-150W. Panel je nov , radio samo nekih 20-30 sati i placen je 110 eura, nije koristen jer sam nabavio hans-a. Specifikacije: Snaga: 130W -150W Napon: 85-265V Vodootporan: IP66 Certifikati: CCC,CE,FCC,RoHS Izvor svjetla: LED diode LED Boja: Full spectrum Talasna duzina : 380nm - 480nm Material: Aluminum + Acrylic Velicina (Precnik)*(Visina):175mm*65mm Ugao svjetla: 120 stepeni Boja kucista:Bjela Zivotni vjek:50,000 sati Vrsta utikaca:EU [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
Bottom