Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Freddy F" data-source="post: 455161" data-attributes="member: 45379"><p>Prodajem Chieftec ba 01 Maxi tower kućiste dimenzija cca 60x50x20 korišteno za uzgoj nekada, prilagođeno, kompletno izolirano s svjetlosno i refleksno, djelomično rastavljen, nije u funkciji, treba namontirati reflektor, nabaviti jednu žarulju, i instalirati svjetlosne blokade i filter. Stelath u kompletu sa timerom (digitalni, po izboru, externi sa jednim outletom ili montažni sa tri funkcije.), jedno secret Jardin 36w žaruljom 2700k to dva reflektora za žarulju tih dimenzija, osim toga 5 stripova SMD 5050 LED plavi i crveni za dopunsko osvjetljenje također napajanje pripadajuće 12V 3A, godilo bi jaće ali nemam. Osim toga, sitnice tipa back plate od matične i konektori za stealth, zadnja stranica od napajanja također za prikrivanje stražnje strane i stealth, može se preko njega uvesti struja u kućište. Kućište ima praktična vratašca sa ručkom i ključanicu koja nema ključ ali imam zamjensku ključanicu s ključem koju treba namontirati, nije zahtjevno. Osim toga ne znam više što bih napisao pa ako imate pitanja slobodno. Ibox, cijena 1000kn plus minus, imam još i posude, kablove kojekakve idr, ovisi kako se dogovorimo. Preferiram preuzimanje ili isključivo hpexpress nakon uplate. Hrvatska, ja sam OsBaranj. županija nemam vlastiti prijevoz pa je potrebno doći po kućište ali da otprilike znate kakve su vam opcije.</p><p></p><p>neke novije slike kučišta nemam, prva je dok je bilo u pogonu sa CFL žaruljama umjesto TCL.</p><p>[ATTACH]83081[/ATTACH] [ATTACH]83098[/ATTACH] [ATTACH]83099[/ATTACH] [ATTACH]83103[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Freddy F, post: 455161, member: 45379"] Prodajem Chieftec ba 01 Maxi tower kućiste dimenzija cca 60x50x20 korišteno za uzgoj nekada, prilagođeno, kompletno izolirano s svjetlosno i refleksno, djelomično rastavljen, nije u funkciji, treba namontirati reflektor, nabaviti jednu žarulju, i instalirati svjetlosne blokade i filter. Stelath u kompletu sa timerom (digitalni, po izboru, externi sa jednim outletom ili montažni sa tri funkcije.), jedno secret Jardin 36w žaruljom 2700k to dva reflektora za žarulju tih dimenzija, osim toga 5 stripova SMD 5050 LED plavi i crveni za dopunsko osvjetljenje također napajanje pripadajuće 12V 3A, godilo bi jaće ali nemam. Osim toga, sitnice tipa back plate od matične i konektori za stealth, zadnja stranica od napajanja također za prikrivanje stražnje strane i stealth, može se preko njega uvesti struja u kućište. Kućište ima praktična vratašca sa ručkom i ključanicu koja nema ključ ali imam zamjensku ključanicu s ključem koju treba namontirati, nije zahtjevno. Osim toga ne znam više što bih napisao pa ako imate pitanja slobodno. Ibox, cijena 1000kn plus minus, imam još i posude, kablove kojekakve idr, ovisi kako se dogovorimo. Preferiram preuzimanje ili isključivo hpexpress nakon uplate. Hrvatska, ja sam OsBaranj. županija nemam vlastiti prijevoz pa je potrebno doći po kućište ali da otprilike znate kakve su vam opcije. neke novije slike kučišta nemam, prva je dok je bilo u pogonu sa CFL žaruljama umjesto TCL. [ATTACH]83081[/ATTACH] [ATTACH]83098[/ATTACH] [ATTACH]83099[/ATTACH] [ATTACH]83103[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
Bottom