Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="danieltosaba" data-source="post: 312384" data-attributes="member: 38494"><p>Pozdrav</p><p></p><p>Prodajem komplet growbox uz važnu napomenu da je samo svetlo odradilo jedan grow a ostatak opreme je nov i nekorišten, kupljen za drugi grow ali nažalost usled obaveza sam sprečen baviti se ovim. Nisam posebno zainteresovan za pojedinačnu prodaju opreme, tako da prednost i mnogo povoljniju cenu dajem onima koji mi se jave za komplet. Moja lokacija je Beograd. Evo i lista opreme:</p><p></p><p>Šator 120x120x200</p><p>Balast i MH/HPS sijalice 400w sa reflektorom i cool tube</p><p>CFL sijalica 200w sa grlom i reflektorom</p><p>3 ventilatora sa štipaljkom i jedan ventilator fi150</p><p>Carbon filter komplet</p><p>Waterfarm GHE akvaponski sistem</p><p>Pametni nosači za svetla, 3 komada</p><p>Ph merač</p><p>Po pola litra canna terra i canna flores</p><p>Mehanički tajmer, digitalni tajmer i merač temp i vlažnosti</p><p></p><p>Ponude u inbox</p><p>BG</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="danieltosaba, post: 312384, member: 38494"] Pozdrav Prodajem komplet growbox uz važnu napomenu da je samo svetlo odradilo jedan grow a ostatak opreme je nov i nekorišten, kupljen za drugi grow ali nažalost usled obaveza sam sprečen baviti se ovim. Nisam posebno zainteresovan za pojedinačnu prodaju opreme, tako da prednost i mnogo povoljniju cenu dajem onima koji mi se jave za komplet. Moja lokacija je Beograd. Evo i lista opreme: Šator 120x120x200 Balast i MH/HPS sijalice 400w sa reflektorom i cool tube CFL sijalica 200w sa grlom i reflektorom 3 ventilatora sa štipaljkom i jedan ventilator fi150 Carbon filter komplet Waterfarm GHE akvaponski sistem Pametni nosači za svetla, 3 komada Ph merač Po pola litra canna terra i canna flores Mehanički tajmer, digitalni tajmer i merač temp i vlažnosti Ponude u inbox BG [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
Bottom