Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="prodaja sijalica" data-source="post: 254296" data-attributes="member: 35056"><p>pozdrav svima sad sam na netu slucajno pronasao ovaj sajt,dobio sam u nekoj kompenzaciji MHG sijalice a ja se ne bavim ovim niti imam gde da upotrebim sijalice...zeleo bih da ih prodam pa ako je neko zainteresovan neka se javi... upitanju su:</p><p>****=>dve ----<span style="color: rgb(51,51,51)"> Tungsram metal halid sijalica 250W</span></p><p><span style="color: rgb(51,51,51)">-TUNGSRAM METALHALID LAMPA OD 250W,POTPUNO NOVA...JAKO MOCNA SIJALICA,SVETLI NOCU KAO DA JE DAN,RADNI VEK,U PRODAVNICI MI JE REKAO COVEK,30000 CASOVA( ako uzmemo u obzir da godina ima 8760 sati sami izracunajte koliko moze da radi bez gasenja)...POSEDUJE NEKI UV FILTER I PROIZVODI TOPLOTU MANJU OD 300 °C,STEDI ENERGIJU...OZNAKA NA NJOJ JE HIGH INTENSITY DISCHARGE LAMP,250W/D,DAYLIGHT...</span></p><p>******=>jedna philips--<span style="color: rgb(51,51,51)">NOVA SIJALICA PHILIPS PRO,UV BLOCK...150W...MHN-TD PRO 150W/842 Rx7s </span></p><p><span style="color: rgb(51,51,51)">Metalhalidna sijalica na principu praznjenja u gasu sa dva kraja. </span></p><p><span style="color: rgb(51,51,51)">Nema UV zracenja zahvaljujuci UV zastiti na kvarcnom spoljasnjom balonu. </span></p><p><span style="color: rgb(51,51,51)">Zivotni vek na 50% otkaza : 10000 h </span></p><p><span style="color: rgb(51,51,51)">Svetlosni fluks sijalice na radu sa EM : 12900Lm </span></p><p><span style="color: rgb(51,51,51)">Radni polozaj : P45</span></p><p>****=> jedna ista kao philips samo Tungsram... pogledajte slike.... </p><p>cene u prodavnici su za ove dve od 250 W 4200 din po komadu a za ove manje za reflekor 2800 din po komadu...u prodavnici bi vas kostale 14000 sve 4 a ja prodajem za 7000 din i jos jednu metalhalogenu dobijate gratis od 70W za reflektor ...</p><p> samo da nadjem kako se stavljaju slike i stavicu...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="prodaja sijalica, post: 254296, member: 35056"] pozdrav svima sad sam na netu slucajno pronasao ovaj sajt,dobio sam u nekoj kompenzaciji MHG sijalice a ja se ne bavim ovim niti imam gde da upotrebim sijalice...zeleo bih da ih prodam pa ako je neko zainteresovan neka se javi... upitanju su: ****=>dve ----[COLOR=rgb(51,51,51)] Tungsram metal halid sijalica 250W[/COLOR] [COLOR=rgb(51,51,51)]-TUNGSRAM METALHALID LAMPA OD 250W,POTPUNO NOVA...JAKO MOCNA SIJALICA,SVETLI NOCU KAO DA JE DAN,RADNI VEK,U PRODAVNICI MI JE REKAO COVEK,30000 CASOVA( ako uzmemo u obzir da godina ima 8760 sati sami izracunajte koliko moze da radi bez gasenja)...POSEDUJE NEKI UV FILTER I PROIZVODI TOPLOTU MANJU OD 300 °C,STEDI ENERGIJU...OZNAKA NA NJOJ JE HIGH INTENSITY DISCHARGE LAMP,250W/D,DAYLIGHT...[/COLOR] ******=>jedna philips--[COLOR=rgb(51,51,51)]NOVA SIJALICA PHILIPS PRO,UV BLOCK...150W...MHN-TD PRO 150W/842 Rx7s [/COLOR] [COLOR=rgb(51,51,51)]Metalhalidna sijalica na principu praznjenja u gasu sa dva kraja. [/COLOR] [COLOR=rgb(51,51,51)]Nema UV zracenja zahvaljujuci UV zastiti na kvarcnom spoljasnjom balonu. [/COLOR] [COLOR=rgb(51,51,51)]Zivotni vek na 50% otkaza : 10000 h [/COLOR] [COLOR=rgb(51,51,51)]Svetlosni fluks sijalice na radu sa EM : 12900Lm [/COLOR] [COLOR=rgb(51,51,51)]Radni polozaj : P45[/COLOR] ****=> jedna ista kao philips samo Tungsram... pogledajte slike.... cene u prodavnici su za ove dve od 250 W 4200 din po komadu a za ove manje za reflekor 2800 din po komadu...u prodavnici bi vas kostale 14000 sve 4 a ja prodajem za 7000 din i jos jednu metalhalogenu dobijate gratis od 70W za reflektor ... samo da nadjem kako se stavljaju slike i stavicu... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
Bottom