Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="zeleni91" data-source="post: 168942" data-attributes="member: 26729"><p>Evo dajem oglas POTRAZNJA!! Treba mi komplet od 400W javite mi u p.m ili ovde ako mogu ponude hvala unapred.takodje mi treba i CT za ovaj sistem,nemojte preterivati sa cenama samo realne ponude.</p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Arial'">400W HPS/MH Prigušnicu + Starter</span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Arial'">400W HPS Sijalicu</span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Arial'">400W MH Sijalicu</span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Arial'">Six-Fold Reflektor</span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Arial'">+ 2m kabla od reflektora do prigušnice</span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Arial'">+ kabl sa utikačem</span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Arial'">Ako nekom odgovara zamena dajem HTC WILDFIRE S nov u kutiji sa garancijom od 2 godine i svim pratecim originalnim kablovima.</span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Arial'">zaboravih da napomenem ima jos uvek i foliju na ekranu protiv grebanja+gumenu fotrolu iz koje ga ne vadim+memorijska kartica od 2gb</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zeleni91, post: 168942, member: 26729"] Evo dajem oglas POTRAZNJA!! Treba mi komplet od 400W javite mi u p.m ili ovde ako mogu ponude hvala unapred.takodje mi treba i CT za ovaj sistem,nemojte preterivati sa cenama samo realne ponude. [COLOR=#000000][FONT=Arial]400W HPS/MH Prigušnicu + Starter[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Arial]400W HPS Sijalicu[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Arial]400W MH Sijalicu[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Arial]Six-Fold Reflektor[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Arial]+ 2m kabla od reflektora do prigušnice[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Arial]+ kabl sa utikačem Ako nekom odgovara zamena dajem HTC WILDFIRE S nov u kutiji sa garancijom od 2 godine i svim pratecim originalnim kablovima. zaboravih da napomenem ima jos uvek i foliju na ekranu protiv grebanja+gumenu fotrolu iz koje ga ne vadim+memorijska kartica od 2gb[/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!
Bottom