Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Forum Podrška
Problemi sa forumom
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="NewPlayer" data-source="post: 658538" data-attributes="member: 64970"><p>[USER=10783]@mr.dr.Smok[/USER] slazem se da bi trebalo malo ozbiljnosti ali ne mozes nafuranim novacima objasnit da ne uzimaju forum zdravo za gotovo kad vide sta se uzgaja po nasim prostorima. Meni su najsmjesniji ovi sto upadnu s pricom sutra sam u bg zg(nije bitno di) jel moze ko sta rijesit, preporucit itd... Zamisli kakvo je to omalovazavanje clanova, pogotovo titulaša.. Pa na sta ti ovo lici.. Nije bed pomoc oko ugoja za sebe i sve to al de malo stanite ljudi na loptu, ovdje su ljudi masu iznad vas sa zivotnim prioritetima i pogledima na svijet, iskustvima... Ili podjebi po forumu, ne lozite se, ovo je mozda samo forum al predstavljas se pred likovima koji su davno vec iznad tebe i tvojih razmisljanja... Ma smijesno brate kakvih sve likova ima, a i tuzno je to da ne mozes covjeku pruzit postovanje i shvatit neciju zajebanciju kroz kuliranje, a kamoli zajebanciju pravih glava(ozbiljnih titulaša), pa vjeruj mi da ti niti jedan taj covjek ne zeli lose a to sto ti baci spiku i isprda te to je po tvojoj zasluzi... Svi oni cuvaju "obraz" ovog foruma, a to sto je netko tolerantan a netko lud pa te izbije iz cipela uz podjeb e pa brate moj zapitaj se sta ti je to trebalo da si to zasluzis..</p><p>Ekipa je najjaca, one love for all prave glave! ❤</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NewPlayer, post: 658538, member: 64970"] [USER=10783]@mr.dr.Smok[/USER] slazem se da bi trebalo malo ozbiljnosti ali ne mozes nafuranim novacima objasnit da ne uzimaju forum zdravo za gotovo kad vide sta se uzgaja po nasim prostorima. Meni su najsmjesniji ovi sto upadnu s pricom sutra sam u bg zg(nije bitno di) jel moze ko sta rijesit, preporucit itd... Zamisli kakvo je to omalovazavanje clanova, pogotovo titulaša.. Pa na sta ti ovo lici.. Nije bed pomoc oko ugoja za sebe i sve to al de malo stanite ljudi na loptu, ovdje su ljudi masu iznad vas sa zivotnim prioritetima i pogledima na svijet, iskustvima... Ili podjebi po forumu, ne lozite se, ovo je mozda samo forum al predstavljas se pred likovima koji su davno vec iznad tebe i tvojih razmisljanja... Ma smijesno brate kakvih sve likova ima, a i tuzno je to da ne mozes covjeku pruzit postovanje i shvatit neciju zajebanciju kroz kuliranje, a kamoli zajebanciju pravih glava(ozbiljnih titulaša), pa vjeruj mi da ti niti jedan taj covjek ne zeli lose a to sto ti baci spiku i isprda te to je po tvojoj zasluzi... Svi oni cuvaju "obraz" ovog foruma, a to sto je netko tolerantan a netko lud pa te izbije iz cipela uz podjeb e pa brate moj zapitaj se sta ti je to trebalo da si to zasluzis.. Ekipa je najjaca, one love for all prave glave! ❤ [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Forum Podrška
Problemi sa forumom
Bottom