Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Forum Podrška
Problemi sa forumom
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vutragenjo" data-source="post: 588751" data-attributes="member: 4"><p>Bili smo na Leaseweb-u godinu dana. Mozda bas tad kad smo mi bili kod njih imali su najgoru godinu dana poslovanja ne znam ali non stop ih je neko napadao na globalnom nivou su im pucali serveri. Od njihovog supporta ne mozes nista ocekivati sta god da se desi na tvom serveru je tvoja stvar mada nas tada nisu ni gadjali nego njih je neko gadjao i to je bilo na njihovom blogu objavljeno vise puta...kao sto rekoh mozda je to bila njihova losa godina. Mozemo vrtit do prekosutra ali da zakljucimo jos jednom ja nemam vremena da odrzavam server sam niti da se budim u 3 ujutro da restartujem, updajtujem i trazim sta je puklo ako razumijes. Sve sto si rekao nije novost nego jednostavno se nema vremena i jednostavno nam odgovara trenutno gdje smo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vutragenjo, post: 588751, member: 4"] Bili smo na Leaseweb-u godinu dana. Mozda bas tad kad smo mi bili kod njih imali su najgoru godinu dana poslovanja ne znam ali non stop ih je neko napadao na globalnom nivou su im pucali serveri. Od njihovog supporta ne mozes nista ocekivati sta god da se desi na tvom serveru je tvoja stvar mada nas tada nisu ni gadjali nego njih je neko gadjao i to je bilo na njihovom blogu objavljeno vise puta...kao sto rekoh mozda je to bila njihova losa godina. Mozemo vrtit do prekosutra ali da zakljucimo jos jednom ja nemam vremena da odrzavam server sam niti da se budim u 3 ujutro da restartujem, updajtujem i trazim sta je puklo ako razumijes. Sve sto si rekao nije novost nego jednostavno se nema vremena i jednostavno nam odgovara trenutno gdje smo. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Forum Podrška
Problemi sa forumom
Bottom