Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Forum Podrška
Problemi sa forumom
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="buksna007" data-source="post: 574475" data-attributes="member: 40895"><p>Pozdrav admini. Imam problem, naime hteo sam da promenim mail na account-u "mimika" jer sam skontao da ne znam podatke od tog maila, sve je to davno registrovano. I od tada nastaje pakao jer na novi mail koji sam stavio nece da mi stigne aktivacioni mail. Probao sam i drugi mail, vise puta kliknuo Resend za aktivacioni mail i nista.... Znaci sve uredno radim, dobro sam upisao mail, ulogovan sam tamo i sve... Mogu cak i da udjem na mimika account ali Your account is currently awaiting confirmation. I pise da je poslao ali naravno nije stiglo.... Molim pomoc</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="buksna007, post: 574475, member: 40895"] Pozdrav admini. Imam problem, naime hteo sam da promenim mail na account-u "mimika" jer sam skontao da ne znam podatke od tog maila, sve je to davno registrovano. I od tada nastaje pakao jer na novi mail koji sam stavio nece da mi stigne aktivacioni mail. Probao sam i drugi mail, vise puta kliknuo Resend za aktivacioni mail i nista.... Znaci sve uredno radim, dobro sam upisao mail, ulogovan sam tamo i sve... Mogu cak i da udjem na mimika account ali Your account is currently awaiting confirmation. I pise da je poslao ali naravno nije stiglo.... Molim pomoc [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Forum Podrška
Problemi sa forumom
Bottom