Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Forum Podrška
Problemi sa forumom
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Barbarossa" data-source="post: 563650" data-attributes="member: 41976"><p>Ne kapiram, majke mi, trudim se...moram stalno okretati telefon vodoravno, ne znam ni kako uspevam da pišem jer su mi slova sad veća kad kucam a tastatura mi prekrije pa ne vidim šta pišem; ne znam ni gde ulazim ni šta gledam...najmanji problem mi je sivilo. Sve mi je haotično nekako, natrpano...pre mi je bilo jednostavno i prijatno za boravak i ilistanje fotki koje su nekako bile tu čim otvorim...a sada vidim samo gomilu sitnih slova, gomilu opcija...kao neki sajtovi za bodibilding....želim, volim, pozdravljam napore i inovacije, ali nije mi ovo više ona Vutra na kojoj satima blejim...funkcioniše, ali mi nije gušt...čak me i umori. Jbg nemam vrh telefon, površno se snalazim sa telefonima generalno...ranije sam imao utisak kao da smo svi tu i svi se vidimo...sada je jako samotno ovde...novi su ranije pravili haos jer nisu nalazili teme i odgovore, a šta će tek sada biti?...ne zamerite, oprostite.....poštujem ljude koji ovo rade, ali mi je konfuzno jbg...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Barbarossa, post: 563650, member: 41976"] Ne kapiram, majke mi, trudim se...moram stalno okretati telefon vodoravno, ne znam ni kako uspevam da pišem jer su mi slova sad veća kad kucam a tastatura mi prekrije pa ne vidim šta pišem; ne znam ni gde ulazim ni šta gledam...najmanji problem mi je sivilo. Sve mi je haotično nekako, natrpano...pre mi je bilo jednostavno i prijatno za boravak i ilistanje fotki koje su nekako bile tu čim otvorim...a sada vidim samo gomilu sitnih slova, gomilu opcija...kao neki sajtovi za bodibilding....želim, volim, pozdravljam napore i inovacije, ali nije mi ovo više ona Vutra na kojoj satima blejim...funkcioniše, ali mi nije gušt...čak me i umori. Jbg nemam vrh telefon, površno se snalazim sa telefonima generalno...ranije sam imao utisak kao da smo svi tu i svi se vidimo...sada je jako samotno ovde...novi su ranije pravili haos jer nisu nalazili teme i odgovore, a šta će tek sada biti?...ne zamerite, oprostite.....poštujem ljude koji ovo rade, ali mi je konfuzno jbg... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Forum Podrška
Problemi sa forumom
Bottom