Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Forum Podrška
Problemi sa forumom
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="1310" data-source="post: 492765" data-attributes="member: 39059"><p>@Cill, tek sad vidim poruku, alcatel pixi3, gasio sam ga par puta i ne mjenja stvar, ne mogu tvrditi ali cini mi se da je počelo kako sam d@nyev video pokušao otvoriti a zatim zatvoriti jer nije išlo, nisam siguran. Ostao sam i bez prevoditelja, googl, zadnjih dana sam otvarao dosta stranica i skidao pdf, koristio prevodjenje, i valjda nešto krivo stisnuo. </p><p>Probati ću sa promjenom pretrazivanja. </p><p>Neka poruka je bila o povezivanju svih računa, nakon toga, opcije skriveno pretraživanje i ikona gore desno, japanski špijun, druga opcija je bila, pise puno ime i prezime. I po tom sam prckao dok se nije ugasilo, ta ikona i ime. </p><p>@naplam, hvala na trudu, moje znanje zavrsava sa upali-ugasi tablet kad mi netko poslozi postavke, a kaj ćeš?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="1310, post: 492765, member: 39059"] @Cill, tek sad vidim poruku, alcatel pixi3, gasio sam ga par puta i ne mjenja stvar, ne mogu tvrditi ali cini mi se da je počelo kako sam d@nyev video pokušao otvoriti a zatim zatvoriti jer nije išlo, nisam siguran. Ostao sam i bez prevoditelja, googl, zadnjih dana sam otvarao dosta stranica i skidao pdf, koristio prevodjenje, i valjda nešto krivo stisnuo. Probati ću sa promjenom pretrazivanja. Neka poruka je bila o povezivanju svih računa, nakon toga, opcije skriveno pretraživanje i ikona gore desno, japanski špijun, druga opcija je bila, pise puno ime i prezime. I po tom sam prckao dok se nije ugasilo, ta ikona i ime. @naplam, hvala na trudu, moje znanje zavrsava sa upali-ugasi tablet kad mi netko poslozi postavke, a kaj ćeš? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Forum Podrška
Problemi sa forumom
Bottom