Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Forum Podrška
Problemi sa forumom
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vutragenjo" data-source="post: 323030" data-attributes="member: 4"><p>nije otkrovenje postojala je niz godina na raznim verzijama foruma sve do ove pretposljednje kad vise prastare tekstove nisam mogao vuci i sredjivat svaki put kada nova verzija foruma dodje. Iskreno nikoga nije ni bilo briga pa su tekstovi uglavnom trunuli. He-man i Haze su nesto dopravljali ali zainteresovanost je bila losa. Ono sto vi zovete wikipedija je ustvari "sajt" dio foruma. Ja jos cuvam zilion nekoh tekstova ima ih i na forumu od prerade marihuane do growbox tutoriala. Kada se tehnicki dio zavrsi onda ce trebat te tekstove sredjivat i ubacivat i najbolje od svega treba pisat nove jer sve je to zastarjelo...donekle. Mislim da nemamo ljudstva spremnog da se uhvati u kostac da se sredi ta vutrapedija....ko zna mozda se varam ali svaki put dosad je bilo isto tako da sumnjam da ce ovaj put biti drugacije.</p><p></p><p></p><p>Sto se tice smajlija jednostavno nemam vremena da ih ubacim treba ih ubaciti tako da i oni stari prorade jer sad svudje umjesto smajlija stoji na primjer: :bananaplesac: </p><p></p><p>Ne bih rekao da su smajliji prioritet ali ajde vidjecu da ubacim barem neke osnovne.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vutragenjo, post: 323030, member: 4"] nije otkrovenje postojala je niz godina na raznim verzijama foruma sve do ove pretposljednje kad vise prastare tekstove nisam mogao vuci i sredjivat svaki put kada nova verzija foruma dodje. Iskreno nikoga nije ni bilo briga pa su tekstovi uglavnom trunuli. He-man i Haze su nesto dopravljali ali zainteresovanost je bila losa. Ono sto vi zovete wikipedija je ustvari "sajt" dio foruma. Ja jos cuvam zilion nekoh tekstova ima ih i na forumu od prerade marihuane do growbox tutoriala. Kada se tehnicki dio zavrsi onda ce trebat te tekstove sredjivat i ubacivat i najbolje od svega treba pisat nove jer sve je to zastarjelo...donekle. Mislim da nemamo ljudstva spremnog da se uhvati u kostac da se sredi ta vutrapedija....ko zna mozda se varam ali svaki put dosad je bilo isto tako da sumnjam da ce ovaj put biti drugacije. Sto se tice smajlija jednostavno nemam vremena da ih ubacim treba ih ubaciti tako da i oni stari prorade jer sad svudje umjesto smajlija stoji na primjer: :bananaplesac: Ne bih rekao da su smajliji prioritet ali ajde vidjecu da ubacim barem neke osnovne. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Forum Podrška
Problemi sa forumom
Bottom